Autobutler

Alla recensioner

Autobutler

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dack-online
Dack-online
0 recensioner

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handl...

Logo Mcdackonline
Mcdackonline
0 recensioner

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handl...

Logo Carfax
Carfax
0 recensioner

För varje dag som går så blir allting bara mer digitalt och allting handlar mer och mer om teknik. Förr var det inte så...

Logo Lumen Daylight
Lumen Daylight
0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Autobutler

Alla som har eller kan haft en bil kan säker känna igen sig i situationen att bilen plötsligt får något fel eller att en varningslampa plötsligt börjar lysa och man måste föra bilen till en mekaniker. Förut om man ville föra sin bil till en mekaniker var man tvungen att hitta ett nummer till passlig plats, ringa dit och sedan boka tid. Det tog tid att kanske sitta i telefonkö samt vänta på det datum då man äntligen kan föra bilen på reparation. Men i dagsläget behöver man inte göra så längre, nu kan man smidigt gå in på någon hemsida och sedan kolla lediga tider os någon mekaniker. Sedan utgående från det boka en tid och föra sin bil på reparation. Ett företag som är verksamma i Sverige inom detta är Autobutler. 

Finns det mycket lediga tider hos företaget? Hur ska man använda sig av tjänsten och var finns den närmaste mekanikern från mitt hus? Det är bara ett fåtal frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Autobutler
Företaget lanserades och grundades i Danmark under 2010 och året efter det valde de att expandera och började då även på marknaden i Sverige. Under 2014 inledde de sin verksamhet i Tyskland och Storbritannien och är i dag den största verkstadsportalen i Skandinavien. I dagsläget har företaget mer än 75 personer anställda samt att de har slutfört över 100 00 olika projekt och uppdrag. I Sverige samarbetar Autobutler med 266 lika verkstäder. 

Vad erbjuder Autobutler sina kunder?
Autobutler fungerar som en online verkstadsportal och hos dem kan man jämföra olika priser hos olika verkstäder och sedan bestämma sig för den som passar bäst. Tjänsten fungerar enligt följande: det börjar med att man ska gå in på företagets hemsida där du ska beskriva felet på din bil, och efter det kommer du att få 3 offerter. Det andra steget är att du ska välja den offert som du tycker att passar dig allra bäst och sedan boka in en tid hos den verkstaden. Det tredje och sista steget är att du kör din bil till den planerade verkstaden och får den lagad. Autobutler erbjuder sina kunder prisgaranti på deras tjänster och även 3 års extra garanti på alla service och reparationsarbeten. Inne på företagets hemsida kan man även söka och se vilka verkstäder som finns nära där man själv bor. 

Hur kan man komma i kontakt med Autobutler om det behövs?
Om man har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga redan där. Hittar man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man antingen göra det via e-post, telefon eller så kan man chatta med Autobutler direkt inne på deras hemsida. 

Har du bokat tid till en verkstad via Autobutler? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension

Autobutler.