OmdömesStälle

  Recensioner Autobutler

  Alla som har eller kan haft en bil kan säker känna igen sig i situationen att bilen plötsligt får något fel eller att en varningslampa plötsligt börjar lysa och man måste föra bilen till en mekaniker. Förut om man ville föra sin bil till en mekaniker var man tvungen att hitta ett nummer till passlig plats, ringa dit och sedan boka tid. Det tog tid att kanske sitta i telefonkö samt vänta på det datum då man äntligen kan föra bilen på reparation. Men i dagsläget behöver man inte göra så längre, nu kan man smidigt gå in på någon hemsida och sedan kolla lediga tider os någon mekaniker. Sedan utgående från det boka en tid och föra sin bil på reparation. Ett företag som är verksamma i Sverige inom detta är Autobutler.

  Finns det mycket lediga tider hos företaget? Hur ska man använda sig av tjänsten och var finns den närmaste mekanikern från mitt hus? Det är bara ett fåtal frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Autobutler

  Företaget lanserades och grundades i Danmark under 2010 och året efter det valde de att expandera och började då även på marknaden i Sverige. Under 2014 inledde de sin verksamhet i Tyskland och Storbritannien och är i dag den största verkstadsportalen i Skandinavien. I dagsläget har företaget mer än 75 personer anställda samt att de har slutfört över 100 00 olika projekt och uppdrag. I Sverige samarbetar Autobutler med 266 lika verkstäder.

  Grainger Honda Autobutler - full application process

  Vad erbjuder Autobutler sina kunder?

  Autobutler fungerar som en online verkstadsportal och hos dem kan man jämföra olika priser hos olika verkstäder och sedan bestämma sig för den som passar bäst. Tjänsten fungerar enligt följande: det börjar med att man ska gå in på företagets hemsida där du ska beskriva felet på din bil, och efter det kommer du att få 3 offerter. Det andra steget är att du ska välja den offert som du tycker att passar dig allra bäst och sedan boka in en tid hos den verkstaden. Det tredje och sista steget är att du kör din bil till den planerade verkstaden och får den lagad. Autobutler erbjuder sina kunder prisgaranti på deras tjänster och även 3 års extra garanti på alla service och reparationsarbeten. Inne på företagets hemsida kan man även söka och se vilka verkstäder som finns nära där man själv bor.

  Hur kan man komma i kontakt med Autobutler om det behövs?

  Om man har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga redan där. Hittar man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man antingen göra det via e-post, telefon eller så kan man chatta med Autobutler direkt inne på deras hemsida.

  Har du bokat tid till en verkstad via Autobutler? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  Autobutler.

  Autobutler
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Autobutler

  Din recension

  FAQ

  Är Autobutler ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Autobutler. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Autobutler?

  Autobutler är huvudsakligen aktivt i Biltjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Autobutlers webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.