8wines

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för 8wines kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för 8wines:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. 8wines har en väldigt strikt returpolicy som gör det svårt att få pengarna tillbaka om man inte är nöjd med produkten. Endast oöppnade flaskor kan returneras för återbetalning, vilket kan vara frustrerande för kunder (75%). Å andra sidan, detta kan också innebära att kunder kan vara säkra på att de får högkvalitativa och oanvända produkter när de beställer från 8wines (25%).

“Förlust av pengar”

👍 0   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

giorgio - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Totala antalet beställda flaskor har inte levererats
  • Mail ignoreras
  • Förlust av pengar
  • Beställningen är inte tillfredsställande