8wines

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för 8wines kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för 8wines:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kundtjänsten på 8wines får blandade recensioner. Vissa kunder uppskattar den bra kundservicen (60%), medan andra klagar på att mail ignoreras (20%) och att det totala antalet beställda flaskor inte har levererats (20%). Det verkar finnas utrymme för förbättring när det gäller att hantera kundärenden effektivt.

“Totala antalet beställda flaskor har inte levererats”

“Mail ignoreras”

👍 2   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

giorgio - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Totala antalet beställda flaskor har inte levererats
  • Mail ignoreras
  • Förlust av pengar
  • Beställningen är inte tillfredsställande