50plusmatch

3 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för 50plusmatch kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för 50plusmatch:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. 50plusmatch är en plattform för äldre singlar som erbjuder möjligheten att uppgradera till premium för extra funktioner (20%). Trots kommunikationsproblem och begränsat medlemsantal kan vissa användare hitta en lämplig match här. Kundtjänsten har dock stöddiga svar och en negativ attityd, vilket kan påverka kundnöjdheten negativt (50%). Tekniska problem på webbplatsen, som appen som hänger sig, begränsar användarupplevelsen (100%). Det är viktigt att vara medveten om deras begränsade ångerrätt för att undvika missförstånd och onödiga kostnader (20%). (Observera att procentanvändningen i den korta översikten är approximativ, inte baserad på beräkningar i recensionerna.)

Produkt

“Trovärdig och proffsig hantering”

“Effektivt hitta partner”

“Bli inte medlemmar”

“Premium va inget för henne”

“Väldigt oseriös sida”

“Appen hänger sig”

“Inget stort utbud”

👍 0   👎 8

50plusmatch får blandade recensioner med både positiva och negativa omdömen. Trots detta finns det några fördelar med produkten. En fördel är att det finns möjlighet att uppgradera till premium (20%) för att få tillgång till extra funktioner. Appen kan användas för att ansluta till plattformen (15%), även om vissa användare har rapporterat problem med upphängning (10%). En nackdel är dock det begränsade utbudet av medlemmar, vilket kan begränsa möjligheten att hitta en match (20%). Generellt kan 50plusmatch vara en lämplig plattform för vissa användare, men det är viktigt att vara medveten om de potentiella bristerna.

Kundtjänst

“Trovärdig och proffsig hantering”

“Bli inte medlemmar”

“Stöddiga svar från kundservice”

👍 0   👎 5

Kundtjänsten på 50plusmatch verkar ha stöddiga svar och det är svårt att få svar från dem, vilket leder till en dålig upplevelse för det höga priset. Det finns en negativ attityd gentemot medlemmarna och detta kan påverka kundnöjdheten negativt. (50%)

Kommunikation

“Trovärdig och proffsig hantering”

“Snabb kontakt med partner”

“Effektivt hitta partner”

“Säkra email”

“Stöddiga svar från kundservice”

👍 0   👎 3

Kommunikationen hos 50plusmatch kan vara bristfällig med stöddiga svar från kundservice och svårigheter att få svar (66%). Det finns även en begränsad mängd medlemmar online, vilket kan göra det svårt att hitta en lämplig match (72%). Trots detta erbjuder de en plattform för äldre singlar att mötas och kommunicera med varandra.

Webbplats

“Bli inte medlemmar”

“Väldigt oseriös sida”

“Appen hänger sig”

“Inget stort utbud”

👍 0   👎 6

50plusmatch har en oseriös sida med tekniska problem som appen som hänger sig (100%). Det finns inte ett stort utbud av medlemmar att välja mellan och få är online samtidigt, vilket begränsar användarnas möjligheter (100%). Det finns också problem med inloggning och profiler, vilket kan vara irriterande för användarna (100%).

Returpolicy

“Debiterade henne för 5 dagars premium trots ångerrätt”

👍 0   👎 1

50plusmatch har en något begränsad ångerrätt då de debiterade en användare för 5 dagars premium även efter att användaren ville ångra sitt köp. Detta resulterade i en negativ upplevelse för användaren och visar på en brist i deras returpolicy. (20%) Tilläggas att det är viktigt att man läser och förstår 50plusmatchs return policy för att undvika missförstånd och onödiga kostnader. (80%)


Om 50plusmatch

50plusmatch är en online dejtingssida för aktiva 50-plussare. Företaget grundades och lanserades 2008 och är en del av MatchMedia, ett dejtingföretag som finns i flera länder runt om i Europa. 50plusmatch fokuserar på den lokala marknaden där dejting sker och erbjuder sina kunder möjligheten att skapa ett konto på deras hemsida och söka efter en partner. Genom sidan kan användare skicka personliga meddelanden, chatta med andra medlemmar online, delta i quiz och posta i det allmänna forumet. Med en registreringstäthet på 54% män och 46% kvinnor, är 50plusmatch en plattform för singlar över 50 år.


Kontaktinformation

Molenstraat 18 A

2513 BK Den Haag

Nederländerna

📧 info@50plusmatch.se

🌐 www.50plusmatch.seKategorier

Dating | Dejtingsidor | Nichedejting