11 Degrees

59 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för 11 Degrees kommer från 59 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för 11 Degrees:

TrustPilot (59)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. 11 Degrees hemsida är lätt att använda och intuitiv med en bra kvalitet på kläderna (100%). Företaget är professionellt och punktligt, vilket ger en bra köpupplevelse (100%). Trots positiva omdömen om produkterna och kundservicen, finns det inga kommentarer om eventuella nackdelar (0%). Totalt sett verkar det som att 11 Degrees lever upp till förväntningarna hos sina kunder med en hög kvalitet och service.

“Bra fungerande företag”

👍 7   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Juan Jose Rubio Salas - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Storleken stämmer inte med tidigare köp
  • Bra fungerande företag