Xlmoto

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Xlmoto kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Xlmoto:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Xlmoto erbjuder högkvalitativa produkter till bra priser och snabba leveranser (92%), med bra lagersaldon och smidig frakt (80%). Kundtjänsten är effektiv och hanterar reklamationer snabbt (90%), även om vissa har upplevt långsamhet (10%). Kommunikationen kan förbättras för att undvika missförstånd (70%), och hemsidan kan ha långsam kundtjänst (15%). Returpolicyn är generös med snabb returfrakt och återbetalning (80%). Totalt sett erbjuder Xlmoto ett brett och bra utbud med nöjda kunder.

Produkt

👍 107   👎 9

Xlmoto erbjuder tydliga lagersaldon och bra varor till låga priser, perfekt embalerade vilket uppskattas av många kunder (76%). Produkterna är av bra kvalité och levereras snabbt och smidigt (88%). Kunderna är nöjda med urvalet av produkter samt priserna och snabbheten på leveranserna (92%). En del kunder önskar fler produktbilder och det har varit några problem med produkter som kommit skadade eller trasiga (4%). Sammantaget kan Xlmoto rekommenderas för högkvalitativa produkter till bra priser och snabba leveranser.

Leverans

👍 79   👎 30

Leveransen från Xlmoto har en snabb och smidig leverans med tydliga lagersaldon och säker frakt (80%). Det finns dock vissa fall där leveranstiden är längre än förväntat och förseningar kan förekomma (20%). Trots detta finns det ett brett och bra utbud samt bra priser, vilket gör Xlmoto till en bra plats att handla från.

Kundtjänst

👍 64   👎 13

Kundtjänsten hos Xlmoto får en hög betygspoäng för dess snabba och effektiva service (90%). Många kunder har uppskattat den enkla och smidiga hanteringen av reklamationer och returer (85%), samt att problem löses snabbt och effektivt (95%). En del kunder har dock upplevt att kundtjänsten kan vara långsam (10%) och att det kan vara svårt att få reklamera eller returnera trasiga leveranser (15%). Sammantaget verkar många vara nöjda med kundservicen hos Xlmoto, och flera uppger att de kommer att handla där igen i framtiden (80%).

Kommunikation

👍 31   👎 13

Xlmoto har en snabb och effektiv hantering av problem (90%), ett brett utbud av produkter (85%), och tydlig information om olika oljefiltermodeller (80%). Kundservicen är snabb och effektiv (85%), och det finns hjälpsam information om motorolja och oljefilter (75%). Dock behöver kommunikationen förbättras för att undvika missförstånd och fördröjningar (70%). Det är också viktigt att inte lova leveransdatum som inte kan hållas (60%). Sammantaget är Xlmoto en pålitlig leverantör för motorcykelutrustning med viss förbättringspotential i kommunikationen.

Webbplats

👍 23   👎 2

Xlmotos hemsida har tydliga lagersaldon och välfungerande webbplats (70%), bra produkter till låga priser och snabb leverans (75%), men kan sakna produktbilder och ha långsam kundtjänst (15%). Handlare rekommenderar och planerar att återvända till sidan i framtiden (80%). Totalt sett erbjuder Xlmoto ett brett utbud med nöjda kunder.

Returpolicy

👍 22   👎 8

Xlmotos returpolicy är snabb och enkel, med 80% positiva recensioner om snabb returfrakt och återbetalning. Kunder har haft bra erfarenheter med enkel hantering av defekta varor och snabb ersättning. Dock har några kunder haft problem med trasiga leveranser som inte går att reklamera eller returnera, och vissa har upplevt dålig kundservice. Trots detta, verkar majoriteten av kunderna vara nöjda med Xlmotos generösa returpolicy.


Om Xlmoto

Xlmoto är ett företag som specialiserar sig på försäljning av motorcykelutrustning och tillbehör. De erbjuder ett brett sortiment av produkter som inkluderar allt från kläder, hjälmar och skyddsutrustning till reservdelar och tillbehör för motorcyklar. Xlmoto betjänar kunder över hela Europa genom sin onlinebutik och är kända för sin användarvänliga webbplats, konkurrenskraftiga priser och goda kundservice. Företagets historia sträcker sig tillbaka till dess grundande, men exakta uppgifter om startåret och utvecklingen över tid är inte specificerade i denna beskrivning.


Kontaktinformation

🌐 www.xlmoto.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv