Workout Brands

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Workout Brands kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Workout Brands:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Workout Brands erbjuder bekväma skor från UA med enkla storleksbyten och snabb leverans, vilket ger en smidig och effektiv köpupplevelse (100%). Produkterna får höga betyg för kvalitet och användarvänlighet. Kundservicen är också bra med effektivt svar via mail och tillmötesgående personal (90%). En nackdel är att utbudet kanske inte är lika brett som vissa konkurrenter, och viss kommunikation kan vara kortfattad (80%).

Produkt

“Byta storlek enkelt”

👍 2   👎 0

Workout Brands produkter har bekväma skor från UA (100%). Det är enkelt att byta storlek (100%), vilket gör det bekvämt att hitta rätt passform. En nackdel är att sortimentet kanske inte är lika brett som vissa konkurrenter (80%). Sammantaget får produkterna höga betyg för kvalitet och användarvänlighet.

Leverans

“Snabb leverans”

👍 3   👎 0

Workout Brands levererar skor från UA snabbt och svarar snabbt på frågor via mail (100%). Leveransen är snabb och skorna är sköna, vilket ger en bekväm och effektiv köpupplevelse (100%). En nackdel kan vara att utbudet kanske inte är lika stort som andra butiker. (80%)

Kundtjänst

“Bra kundservice”

“Byta storlek enkelt”

👍 3   👎 0

Kundservicen hos Workout Brands får höga betyg med snabbt svar via mail och enkelt byte av storlek. Kundservice är tillmötesgående och effektiv vilket uppskattas av många kunder. (90%)

Kommunikation

👍 1   👎 0

Företaget svarar snabbt på frågor via mail (85%), vilket underlättar kommunikationen. Däremot kan vissa svar vara kortfattade och sakna utförlig information (60%), vilket kan göra det svårt att få fullständig klarhet och hjälp vid behov.


Om Workout Brands

Workout Brands är ett företag som specialiserar sig på att tillhandahålla träningsprodukter och tillbehör av hög kvalitet. Företaget grundades år XXXX och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom branschen. Med ett brett utbud av produkter och en stark fokus på kundtillfredsställelse, strävar Workout Brands alltid efter att hjälpa kunder att nå sina träningsmål på bästa möjliga sätt.


Kontaktinformation

Norra Industrigatan 5

27430 Skurup

Sverige

📧 info@workoutbrands.com

🌐 workoutbrands.seKategorier

Diet & Hälsa | Fitness