Weebly

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Weebly kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Weebly:

TrustPilot (1)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Weebly är en användarvänlig plattform för att skapa och hantera en webbplats, vilket ger en smidig och okomplicerad upplevelse för användarna. (95%) Enkel att använda med drag-and-drop-funktioner och anpassningsalternativ för att skapa en unik webbdesign. (90%) Begränsade möjligheter för avancerad kodning och anpassning jämfört med andra plattformar. (85%) Sammantaget är Weebly ett bra val för nybörjare och mindre företag som vill skapa en snygg och funktionell webbplats utan att behöva tekniska kunskaper. (90%)

“Smidigt och okomplicerat”

👍 1   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Robyn Cicci Adner - 8 år sedanTrustpilot 🔗

  • Smidigt och okomplicerat