Weebly

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Weebly kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Weebly:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Weebly är en användarvänlig plattform som erbjuder ett brett utbud av designmallar som underlättar skapandet av en professionell webbplats (95%). Det är lätt att använda med drag-and-drop-funktioner och anpassningsalternativ för att skapa en unik webbdesign (90%). Trots detta har vissa önskemål om fler avancerade anpassningsmöjligheter (11%) och bristande möjligheter för avancerad kodning och anpassning jämfört med andra plattformar (85%). Kommunikationen är positiv och tillmötesgående för användarna, även om det kan vara svårt att få personlig support när det behövs (20%). Sammantaget är Weebly ett bra val för nybörjare och mindre företag som vill skapa en snygg och funktionell webbplats utan att behöva tekniska kunskaper.

Produkt

“Smidigt och okomplicerat”

👍 1   👎 0

Weebly är en användarvänlig plattform som gör det enkelt att skapa och hantera en hemsida. Många tycker att det är smidigt och okomplicerat att använda (89%), samtidigt som vissa önskar fler avancerade anpassningsmöjligheter (11%). Dessutom erbjuder de ett brett utbud av designmallar som underlättar skapandet av en professionell webbplats (95%), även om vissa tycker att det kan vara svårt att hitta exakt rätt mall för deras behov (5%). Sammantaget verkar Weebly vara ett bra val för personer som vill skapa en snygg och lättanvänd hemsida.

Leverans

“Smidigt och okomplicerat”

👍 1   👎 0

Leveransen av Weebly är smidig och okomplicerad, vilket uppskattas av många användare. Många tycker att det är lätt att använda plattformen för att skapa och hantera sina webbplatser. Dock har vissa klagomål på långa leveranstider och bristande kommunikation från leverantören. (85%)

Kommunikation

“Smidigt och okomplicerat”

👍 1   👎 0

Kommunikationen på Weebly är snabb och effektiv, vilket gör det enkelt att få svar på frågor och lösa problem. Användare uppskattar den tydliga och lättförståeliga informationen som ges (95%), men vissa anser att det kan vara svårt att få personlig support när det behövs (20%).Generellt sett är kommunikationen på Weebly positiv och tillmötesgående för sina användare.

Webbplats

“Smidigt och okomplicerat”

👍 1   👎 0

Weebly är en användarvänlig plattform för att skapa och hantera en webbplats, vilket ger en smidig och okomplicerad upplevelse för användarna. (95%) Enkel att använda med drag-and-drop-funktioner och anpassningsalternativ för att skapa en unik webbdesign. (90%) Begränsade möjligheter för avancerad kodning och anpassning jämfört med andra plattformar. (85%) Sammantaget är Weebly ett bra val för nybörjare och mindre företag som vill skapa en snygg och funktionell webbplats utan att behöva tekniska kunskaper. (90%)


Om Weebly

Weebly är ett företag som erbjuder en plattform för webbutveckling med drag-och-släpp-funktion som gör det möjligt för användare att skapa webbplatser, bloggar och e-handelsbutiker. Företaget grundades år 2006 av David Rusenko, Chris Fanini och Dan Veltri. Weebly har sitt huvudkontor i San Francisco, USA. Plattformen är känd för sin användarvänlighet, vilket gör webbdesign tillgänglig även för de med begränsade tekniska kunskaper. I maj 2018 förvärvades Weebly av den finansiella tjänsteföretaget Square Inc.


Kontaktinformation

🌐 www.weebly.comKategorier

Tjänster | Mjukvara