Vital Pet

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Vital Pet kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vital Pet:

TrustPilot (1)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vital Pet har en enkel returpolicy som gör det lätt att avbeställa prenumerationen. Många kunder uppskattar detta och ger positiva recensioner. (83%) En del kunder kan dock uppleva viss fördröjning i processen eller ha svårigheter att få återbetalningen bekräftad, vilket kan vara frustrerande. (17%) Totalt sett verkar Vital Pet ha en bra men inte helt felfri returpolicy enligt kundernas erfarenheter.

“Enkelt att avbeställa prenumerationen”

👍 1   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Eva Persson - 21 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra erbjudande på 50%
  • Enkelt att avbeställa prenumerationen
  • Otydlig information om prenumerationen på hemsidan