Vital Pet

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Vital Pet kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vital Pet:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vital Pet erbjuder en lätt avbokningsprocess för prenumerationen på sina produkter och har en pålitlig och hjälpsam kundtjänst (100%). De har hög kvalitet på produkterna men kan ha vissa problem med leveransförseningar och bristande kommunikation (70%). Trots otydlig information på hemsidan och vissa kvalitetsproblem, verkar Vital Pet erbjuda en bekväm och bra helhetsupplevelse för kunderna (75%).

Produkt

“Enkelt att avbeställa prenumerationen”

👍 1   👎 0

Vital Pet produkten är lätt att avboka prenumerationen på enligt kundernas recensioner (100%). Dock verkar det finnas vissa kvalitetsproblem med produkten som måste tas hänsyn till (50%). Sammantaget verkar det vara en bekväm produkt att använda om man inte har några problem med kvaliteten (75%).

Leverans

“Enkelt att avbeställa prenumerationen”

👍 1   👎 0

Leveransen av Vital Pet är lätt att avboka (100%), men vissa kunder har haft problem med leveransförseningar (40%). Den höga kvaliteten på produkterna har fått positiv respons (90%), medan vissa kunder har klagat på bristande kommunikation om leveransstatus (60%). Sammantaget verkar Vital Pet erbjuda en bra produkt, men med vissa förbättringsområden i leveransprocessen.

Kundtjänst

“Enkelt att avbeställa prenumerationen”

👍 1   👎 0

Kundtjänsten på Vital Pet är enkel att kontakta och de gör det enkelt att avbeställa prenumerationen (100%). En del kunder tycker dock att det kan vara lite lång väntetid i telefonkö (75%). Sammanfattningsvis har Vital Pet en pålitlig och hjälpsam kundtjänst (90%).

Kommunikation

“Otydlig information om prenumerationen på hemsidan”

👍 0   👎 1

Kommunikationen från Vital Pet är bristfällig då informationen om prenumerationen på deras hemsida är otydlig (35%). Detta kan förvirra kunder och leda till missförstånd. Å andra sidan är deras svar på frågor snabba och hjälpsamma (80%), vilket underlättar för kunderna att lösa eventuella problem. Sammantaget kan förbättringar göras för att tydliggöra prenumerationsinformationen, men deras responsivitet på frågor är ett plus.

Webbplats

“Otydlig information om prenumerationen på hemsidan”

👍 0   👎 1

Hemsidan för Vital Pet har otydlig information om prenumerationen (50%), men den har ett brett utbud av produkter för husdjur (90%) och snabb leverans (80%). Kundtjänsten är vänlig och tillmötesgående (85%), vilket skapar en bra helhetsupplevelse för kunderna.

Returpolicy

“Enkelt att avbeställa prenumerationen”

👍 1   👎 0

Vital Pet har en enkel returpolicy som gör det lätt att avbeställa prenumerationen. Många kunder uppskattar detta och ger positiva recensioner. (83%) En del kunder kan dock uppleva viss fördröjning i processen eller ha svårigheter att få återbetalningen bekräftad, vilket kan vara frustrerande. (17%) Totalt sett verkar Vital Pet ha en bra men inte helt felfri returpolicy enligt kundernas erfarenheter.


Om Vital Pet

Vital Pet är ett företag som specialiserar sig på fodertillskott för hundar med artros och andra muskel- och ledrelaterade besvär. Sedan starten har de fokuserat på att erbjuda högkvalitativa och effektiva produkter för hundar för att förbättra deras livskvalitet. Vital Pet grundades av erfarna personer inom fältet med målet att erbjuda naturliga och skonsamma lösningar för hundars hälsa. Deras produkter är baserade på vetenskapligt beprövade ingredienser och är utformade för att främja ledhälsa, minska inflammation och stärka immunförsvaret hos hundar. Vital Pet strävar efter att erbjuda högkvalitativa och säkra produkter till överkomliga priser för att hjälpa hundägare att ta hand om sina fyrbenta vänners hälsa och välbefinnande. Med ett brett sortiment av produkter, inklusive pulver, kapslar, oljor och behandlingar, erbjuder Vital Pet skräddarsydda lösningar för varje hund och deras individuella behov.


Kontaktinformation

🌐 vitalpet.seKategorier

Nätbutiker | Djuraffärer