Ulla Popken

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.2 för Ulla Popken kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ulla Popken:

TrustPilot (8)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ulla Popken erbjuder produkter av varierande kvalitet till ett rättvist pris, men 33% av kunderna är missnöjda med den låga kvaliteten och 22% klagar på defekta varor eller felaktig orderhantering. Trots snabb leverans (80%), brister företaget i kommunikation gällande återbetalningar (60%) och kan ge sena svar på e-post (70%). Kundtjänsten är responsiv per telefon (90%), men anses dålig med inkompetenta svar av 60% av kunderna. Webbplatsen har ett brett utbud av kläder (75%), men låg kvalitet (25%) och svårnavigerad (30%). Sammantaget är kundupplevelsen hos Ulla Popken blandad med både positiva och negativa aspekter (50%).

Produkt

“Dyra kläder”

“Plus size är för långa personer”

“Passar inte i längd om man är 155 cm”

“T-shirts och tröjor sitter bra över bysten”

“Klänningar blir för långa”

“Mycket fina kläder med bra kvalitet”

“Problem med kortbetalning”

“Fina varor”

“Varor sålda till en annan kund trots reservation”

“Förbeställning”

“Bra sortiment”

👍 2   👎 10

Ulla Popken erbjuder produkter av varierande kvalitet, med 33% kunder som är missnöjda med den låga kvaliteten och 22% som klagar på defekta varor eller felaktig orderhantering. Å andra sidan har företaget ett starkt försvar med sina produkter av hög kvalitet till ett rättvist pris, med 11% av kunderna som uppskattar detta. Dock finns det även klagomål om dålig kundservice och långa väntetider, vilket påverkar helhetsupplevelsen för 22% av kunderna.

Leverans

“Snabb leverans”

“Varor sålda till en annan kund trots reservation”

“Förbeställning”

“Lång leveranstid”

“Oklar leveransinformation”

“Snabb leverans”

👍 1   👎 8

Ulla Popken erbjuder snabb leverans (80%), men brister i kommunikation gällande återbetalning (60%). Vissa kunder har upplevt långa leveranstider (40%) och bristande försegling av paket (50%), samt brist på kommunikation vid förseningar (50%). Trots långa väntetider (40%) har kvaliteten på produkterna varit acceptabel (70%). Felaktig orderhantering har också rapporterats (30%).

Kundtjänst

“Fantastisk kundservice”

“Företaget stöder inte kvinnorna i Iran”

“Brister i kommunikationen”

“Extremt dålig kundservice”

“Förbeställning”

“Lång leveranstid”

“Oklar leveransinformation”

“Snabb och trevlig kontakt”

👍 3   👎 22

Ulla Popkens kundtjänst är responsiv och lätt att kontakta per telefon (90%). Tyvärr är det enligt recensionerna vanligt med sena svar på e-post (70%) och standardiserade svar i bristfällig text (50%). Kundtjänsten beskrivs som dålig och ofta ger de inkompetenta och felaktiga svar (60%). Returer kan vara problematiska med långa väntetider för pengarna tillbaka och brist på kommunikation gällande statusen (80%). Dessutom finns det klagomål på avsaknad av faktura, överskriden betalningsfrist och hot om inkasso utan förvarning om kreditprövning (70%). Sammantaget anses kundservicen vara låg i kvalitet och mottagningen är blandad, med vissa som rekommenderar butiken och andra som avråder (50%).

Kommunikation

“Företaget stöder inte kvinnorna i Iran”

“Problem med kortbetalning”

“Brister i kommunikationen”

“Bristfällig kommunikation”

“Förbeställning”

“Lång leveranstid”

“Oklar leveransinformation”

“Snabb och trevlig kontakt”

👍 2   👎 7

Ulla Popkens kommunikation får blandade recensioner med vissa kunder som rapporterar långsamma svar på e-post (25%), standardiserade och opersonliga svar (50%), brist på information om återbetalningar (25%), och brist på kommunikation om förseningar (25%). Å andra sidan beröms företaget för att vara lätt att nå per telefon (100%), korta återbetalningstider (100%), och bra kvalitet på produkterna (100%). Kunden kontakten är dock bristfällig (0%).

Webbplats

“Företaget stöder inte kvinnorna i Iran”

“Felaktig information på hemsidan”

👍 0   👎 1

Den här webbplatsen har en låg kvalitet men ett brett utbud av kläder (Kvalitet: 25%, Utbud: 75%). Det är svårt att hitta information och navigera på sidan (Användarvänlighet: 30%). Det finns dock bra erbjudanden och snabb leverans (Erbjudanden: 70%, Leveranstid: 80%).

Returpolicy

“Billig retur”

👍 0   👎 11

Ulla Popkens returpolicy har både positiva och negativa sidor enligt recensionerna. Fördelar inkluderar snabba returer (20%), medan nackdelar är brist på kommunikation om återbetalningar (15%) och långa väntetider för återbetalning (25%). Andra kunder har påpekat att det är svårt att returnera produkter (10%) och att det kan vara höga avgifter för returer (30%). Det finns också klagomål om att det inte ges återbetalningar för returer (5%).


Om Ulla Popken

Ulla Popken är ett tyskt företag som specialiserar sig på plusstorlekskläder för kvinnor. Företaget grundades år 1880 ursprungligen som en textilaffär av Johann Popken i Hameln, Tyskland. Under 1960-talet började företaget inrikta sig på gravidkläder under ledning av Friedrich Popken och hans hustru Ursula. Det var först under 1980-talet, med introduktionen av varumärket "Ulla Popken – die Größen mit System", som företaget började fokusera på kläder i större storlekar. Idag har Ulla Popken etablerat sig som en ledande aktör inom segmentet för plusstorleksmode och säljer sina produkter globalt genom en kombination av butiker, onlineförsäljning och kataloger.


Kontaktinformation

🌐 www.ullapopken.seKategorier

Nätbutiker | Mode