Twear

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Twear kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Twear:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Twear är ett företag med hög kvalitet och unika produkter som uppskattas av många kunder (75%). Deras T-shirts och muggar erbjuder bra kvalitet och passform, även om vissa kunder har noterat begränsad livslängd på trycket (60%). Trots vissa klagomål gällande fel i sömnaden eller avsaknad av orderbekräftelse, erbjuder Twear effektiv och tillförlitlig leveransservice (70%) och en suverän kundservice (99%). Deras webbplats är lättanvänd och kunder återkommer för fler beställningar, även om det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen med kunderna (70%). Det är viktigt att notera att Twears återvändningspolicy har blandade recensioner, vilket kan vara en faktor att beakta vid eventuella returneringar (50%).Sammanfattningsvis erbjuder Twear hög kvalitet och bra kundservice, vilket gör dem till ett rekommenderat val för många nöjda kunder.

Produkt

👍 40   👎 6

Twears produkter får generellt sett höga betyg med många positiva omdömen. De erbjuder bra kvalitet och utmärkt kundservice, vilket uppskattas av många kunder (75%). T-shirts och muggar har bra kvalitet och tjocklek, men vissa kunder har noterat begränsad livslängd på trycket (60%). Det finns ett stort utbud av roliga och retro T-shirts i hög kvalitet med bra passform och materialval (80%). En del kunder har dock rapporterat om fel i sömnaden eller avsaknad av orderbekräftelse, vilket drar ner helhetsintrycket något (50%). Sammantaget är Twear ett företag med hög kvalitet och unika produkter som rekommenderas av många nöjda kunder.

Leverans

“Snabba svar på mejl & snabb leverans”

“Lång leveranstid”

👍 38   👎 11

Twear erbjuder snabb leverans (70%) och enkel beställning (15%). Muggarna är väl förpackade (10%) och har en bra tjocklek (5%). Tyvärr kan leveranstiden vara längre än förväntat (5%) och fraktkostnaden anses vara hög (5%). Även om vissa kunder rapporterar förseningar, verkar Twear ha effektiva åtgärder för att hantera missförstånd och problem med leveransen. Sammantaget erbjuder de en snabb och tillförlitlig leveransservice.

Kundtjänst

👍 64   👎 4

Twear har en utmärkt kundservice som är flexibel och snabb att ändra fel utan krångel (97%), med snabb och effektiv support (96%). De erbjuder snabba lösningar för missnöjda kunder och har en vänlig och hjälpsam kontakt (98%). Kundtjänsten är både personlig och genuin, och svarar snabbt på frågor via mejl (95%). Trots några mindre negativa kommentarer är Twear rekommenderat varmt för deras suveräna kundservice (99%).

Kommunikation

👍 21   👎 8

Kommunikationen från Twear har en effektiv och tillmötesgående kontakt med kunderna, som snabbt hanterar fel och frågor via mejl. Supporten svarar snabbt och hjälpsamt på förfrågningar, vilket uppskattas av många kunder. Dock finns det vissa klagomål gällande bristen på orderbekräftelser och långa leveranstider utan uppdateringar till kunderna, vilket kan förbättras för att öka kundnöjdheten. (70%)

Webbplats

👍 2   👎 0

Twears webbplats är lätt att navigera och göra beställningar på (100%). Kunder återkommer för att göra fler beställningar, vilket tyder på att de är nöjda med kvaliteten och servicen (100%). Eventuellt kan webbplatsen förbättras med tydligare produktbeskrivningar eller recensioner för att underlätta för kunder att fatta beslut (70%).

Returpolicy

👍 0   👎 3

Twears återvändningspolicy har fått blandade recensioner. En positiv aspekt är att de erbjuder en återbetalning om produkten är felaktig (50%), men vissa kunder har klagat på att de inte ersätter produkter med begränsad livslängd (25%) och att deras återvändningspolicy anses vara dålig av vissa kunder (25%). Det är viktigt att vara medveten om dessa eventuella negativa aspekter när man överväger att returnera en produkt från Twear.


Om Twear

Twear är ett svenskt e-handelsföretag som grundades och lanserades år 2009. De specialiserar sig på att sälja olika produkter såsom muggar, sängkläder, mössor, kepsar och andra varor via sin onlineplattform. Twear erbjuder sina kunder ett brett utbud av produkter och levererar till både Sverige och Finland. De erbjuder betalningar via Klarna och kunder kan kontakta deras kundtjänst via e-post eller telefon för eventuella frågor eller reklamationer.


Kontaktinformation

Box 21

69221 Kumla

Sverige

📧 info@twear.se

🌐 www.twear.seKategorier

Nätbutiker | Mode