trotec

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för trotec kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för trotec:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Trotecs returpolicy har både positiva och negativa sidor. På den positiva sidan erbjuder de en returpolicy, vilket är bra för kunder som inte är nöjda med sina köp. Dock kan processen vara krävande och det verkar finnas bristande kommunikation med kunderna. Dessutom verkar användare vara ansvariga för transportskador utan kompensation, vilket kan vara en nackdel. Sammantaget verkar Trotecs returpolicy ha både fördelar och nackdelar för kunderna. (50% positiv, 50% negativ)

“Ingen kompensation för felen”

👍 0   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Elin - 11 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Trög leverans och skadade varor
  • Dåligt kundservice och kommunikation
  • Ingen kompensation för felen
  • Felaktiga produkter och modeller