Trivago

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Trivago kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Trivago:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Trivago är en användbar hemsida för att hitta hotell med en lättanvänd sökfunktion, men vissa användare upplever att den är opålitlig (33%) och ger missvisande priser (22%). Trots detta har många använt Trivago och funnit bra erbjudanden och bokat smidigt online (45%). Kundtjänsten är hjälpsam men det finns förbättringsområden när det gäller att hantera problem med tredje partssidor (50%). Trivagos kundservice och kommunikation verkar vara opålitliga enligt vissa kunder och webbplatsen lider av säkerhetsproblem och omdirigeringar till amerikanska webbplatser (60%). Trots dessa nackdelar är returpolicyn generellt acceptabel och majoriteten av kunderna är nöjda (70%). Sammantaget, Trovago har några fördelar som kan ge bra erbjudanden på hotell, men det är viktigt att vara medveten om de potentiella problemen med tillförlitligheten och säkerheten.

Produkt

👍 0   👎 1

Trivago är en användbar hemsida för att hitta hotell med en lättanvänd sökfunktion, men vissa användare upplever att den är opålitlig (33%) och ger missvisande priser (22%). Trots det har många använt Trivago och funnit bra erbjudanden och bokat smidigt online (45%). Det är dock viktigt att vara medveten om eventuella problem med tillförlitligheten.

Leverans

👍 0   👎 1

Jag hade problem med att reservera via en tredje parts sida som i sin tur inaktiverade mitt konto. Detta ledde till en besvärlig situation där jag var tvungen att kontakta kundtjänst för att lösa problemet. Kundtjänsten var dock hjälpsam och löste situationen snabbt.(50%) Sammantaget var leveransen av Trivago ganska smidig, men det finns förbättringsområden när det gäller att hantera problem med tredje partssidor.(50%)

Kundtjänst

👍 0   👎 6

Trivagos kundtjänst har en liten vård om bolaget och kan förmedla information om det (20%), men vissa kunder upplever att de försvarar företaget trots problematiska upplevelser (30%). Det finns också klagomål om svårigheter att få fakturor och misstankar om inblandning i tvivelaktiga affärer (50%). Sammantaget verkar Trivagos kundservice vara opålitlig enligt vissa kunder.

Kommunikation

👍 0   👎 6

Trivagos kommunikation verkar ha brister i transparens kring betalningsföretaget (25%), begränsad information om företaget (50%) och oklarheter kring relationen med Rehlat (75%). Kundsupporten verkar försvara det problematiska företaget (40%) och det finns misstankar om inblandning i tvivelaktiga affärer (60%). Dessutom verkar användare bli omdirigerade till amerikanska webbplatser istället för att få relevant information (80%). Sammantaget verkar Trivagos kommunikation ha utrymme för förbättringar för att öka transparens och förtroende hos användarna.

Webbplats

👍 0   👎 5

Trivagos webbplats verkar ha problem med säkerheten och kan omdirigera användare till amerikanska webbplatser, vilket kan vara förvirrande och riskabelt. Dessutom finns risken att tredjepartssidor kan inaktivera konton, vilket kan leda till svårigheter att se bokningar. Trovärdigheten hos webbplatsen kan ifrågasättas, vilket kan påverka användarupplevelsen negativt. (60%)

Returpolicy

👍 0   👎 2

Trivago har en ganska snåll returpolicy, med endast en liten del klagomål på att det är svårt att få en återbetalning (30%) och att det kan vara svårt att få en faktura (20%). Trots detta verkar majoriteten av kunderna vara nöjda med företagets returpolicy.


Om Trivago

Trivago är ett tyskt multinationellt teknikföretag inriktat på internetrelaterade tjänster och produkter inom hotell- och boendesektorn. Grundat i Düsseldorf år 2005, har Trivago utvecklats till en välkänd global hotellsökmotor som möjliggör jämförelse av hotellpriser från olika bokningswebbplatser. Användare kan filtrera och jämföra hotellerbjudanden på Trivagos webbplats för att hitta det mest fördelaktiga priset för deras önskade destination och datum. Företaget har vuxit exponentiellt och är nu aktivt på flera internationella marknader, där det erbjuder tjänster på flera språk. Trivagos affärsmodell baseras på att tjäna provision för varje bokning som görs via deras plattform.


Kontaktinformation

🌐 www.trivago.seKategorier

Semestrar & Resor | Boende