Tripadvisor

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Tripadvisor kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tripadvisor:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tripadvisor är en användbar plattform för att hitta och jämföra olika boenden och restauranger med en stor användarbas av recensioner. Appen är användarvänlig och erbjuder möjligheter att upptäcka nya områden. Tyvärr kan det finnas oseriösa aktörer och vissa kommunikationsproblem, men överlag är Tripadvisor ett bra verktyg för att planera resor och matupplevelser både privat och i arbetet. (70%)

Produkt

“Bästa och mest ärliga beskrivningen av hotell runt om i världen”

“Säljer biljetter med plågade djur”

“Kräver att TripAdvisor slutar marknadsföra plågade djur”

👍 99   👎 63

Tripadvisor har en stor användarbas, vilket ger många bra tips och omdömen om restauranger och hotell (70%). Appen är användbar för att upptäcka nya områden och hitta kul restauranger (80%), samt jämföra olika boenden och restauranger (90%). Tyvärr kan det vara svårt att avboka på grund av Corona (60%) och vissa användare har upplevt oseriösa aktörer (40%). Trots detta är Tripadvisor ett bra verktyg för att få bra matupplevelser både privat och i arbetet (75%).

Leverans

“Viktig del av resan”

“Säljer biljetter med plågade djur”

“Kräver att TripAdvisor slutar marknadsföra plågade djur”

👍 13   👎 15

Tripadvisor erbjuder en användarvänlig plattform för att hitta både bra och mindre bra utflykter, restauranger och hotell. Det finns en möjlighet att upptäcka pärlor att besöka och appen ger en bra överblick av nya områden att utforska. Tyvärr finns det oseriösa aktörer och vissa upplevelser kan vara mindre lyckade. Vägbeskrivning och öppettider kan vara till hjälp, men vissa användare kan ha svårt att nå Tripadvisor vid problem. Sammanfattningsvis kan Tripadvisor vara ett bra verktyg för att upptäcka och utforska världen, men det kan finnas bättre alternativ att använda för att boka resor. (70%)

Kundtjänst

“Viktig del av resan”

“Säljer biljetter med plågade djur”

“Tjänar pengar på grymhet mot vilda djur”

👍 51   👎 86

Tripadvisor har en blandad kundservice enligt recensionerna. Många klagar på dålig service, svårigheter att komma i kontakt, och ledningens bristande svar (65%). Trots detta, är det användbart för att få tips och läsa omdömen om olika platser och restauranger (35%). Många uppskattar möjligheten att lämna omdömen och att få personliga kommentarer efteråt (15%). Dock är det viktigt att vara kritisk till omdömen och inte lita blint på allt man läser (25%). Sammantaget finns det utrymme för förbättringar, men det kan vara en användbar resurs för att planera resor och matupplevelser.

Kommunikation

“Bästa och mest ärliga beskrivningen av hotell runt om i världen”

“Säljer biljetter med plågade djur”

“Tjänar pengar på grymhet mot vilda djur”

“Kräver att TripAdvisor slutar marknadsföra plågade djur”

👍 86   👎 96

Tripadvisor erbjuder användbara tips och omdömen från resenärer, vilket kan vara avgörande för beslut om resor (40%). Plattformen är bra för att upptäcka nya områden och hitta pärlor att besöka (30%). Det finns dock kommunikationssvårigheter och otillräcklig information på menyn, vilket kan vara frustrerande för användare (15%). Dessutom verkar det vara svårt att få negativa recensioner publicerade och det finns en del problem med otydliga svar från ledningen (15%). Sammantaget erbjuder Tripadvisor en användbar resurs för resenärer, men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen och hanteringen av recensioner.

Webbplats

“Bästa och mest ärliga beskrivningen av hotell runt om i världen”

“Säljer biljetter med plågade djur”

“Tjänar pengar på grymhet mot vilda djur”

👍 39   👎 23

Tripadvisor är en omtvistad webbplats för recensioner och rekommendationer. Många resenärer uppskattar den bra sökmotorn för att hitta restauranger och hotell, samt möjligheten att dela sina egna erfarenheter och läsa andras (67%). Webbplatsen ger användbar information som vägbeskrivningar och öppettider och öppnar upp för att se världen genom andras ögon (85%). Dock är det svårt att få negativa recensioner publicerade på Tripadvisor och vissa anser att ledningens svar inte är tillfredsställande (15%). Det finns även klagomål om dålig tillgänglighet av onlinetjänsten och problem med digitala sidor (30%). Trots detta anses Tripadvisor vara ett fantastiskt verktyg för resenärer att använda för att hitta pärlor att besöka (78%).

Returpolicy

“Säljer biljetter med plågade djur”

“Tjänar pengar på grymhet mot vilda djur”

👍 1   👎 9

Tripadvisors återbetalningspolicy har fått blandade recensioner. Vissa kunder har haft problem med försenade återbetalningar och svårigheter att få bokningar återbetalda på grund av Corona, vilket resulterat i missnöjda kunder. Däremot har vissa kunder haft problem med att deras recensioner inte har publicerats på Tripadvisor. Det verkar finnas brister i företagets återbetalningsprocess och transparens, vilket kan vara frustrerande för kunderna. (40%)


Om Tripadvisor

Tripadvisor är ett amerikanskt företag som erbjuder en onlineplattform för reseinformation. Plattformen samlar användarrecensioner och betyg av hotell, restauranger, turistattraktioner samt andra rese-relaterade tjänster. Den erbjuder också bokningstjänster för hotell, semesterbostäder och biljetter till sevärdheter. Tripadvisor grundades år 2000 av Stephen Kaufer och är baserat i Needham, Massachusetts, USA. Sedan starten har företaget vuxit till att bli en av de största resewebbplatserna i världen, med miljontals recensioner och omdömen som täcker nästan varje hörn av världen.


Kontaktinformation

🌐 tripadvisor.comKategorier

Semestrar & Resor | Boende | Dags- & Kvällsaktiviteter | Billiga Resor