Trend Rehab

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Trend Rehab kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Trend Rehab:

TrustPilot (10)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen på Trend Rehab får beröm med 75% av recensionerna som säger att företaget har bra kommunikation och kundnöjdhet. Det uppskattas att det är smidigt att beställa och att leveransen är snabb, men viss information om produkterna kan vara knapphändig enligt 25% av recensionerna. Kundtjänsten anses vara behjälplig och trevlig enligt 20% av recensionerna, medan vissa kunder tycker att kommunikationen är dålig och att produkterna inte alltid lever upp till förväntningarna. Totalt sett verkar Trend Rehab ha en hög grad av kundnöjdhet men kan förbättra kommunikationen i vissa fall.

“Nöjd med allt!”

“Snabbt, enkelt och bra”

“Snabb leverans”

“tips om madrassen”

👍 40   👎 12

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Elisabet S - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Nöjd med allt!

Stefan Mauritzson - 6 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Snabbt, enkelt och bra

Ann - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans

laila petterssson - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • bra känsla efter användning
  • tips om madrassen
  • snabb leverans