Trend Rehab

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Trend Rehab kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Trend Rehab:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Trend Rehab erbjuder högkvalitativa produkter med snabb lindring av smärta och välbefinnande till ett bra pris (74%). Leveranserna är snabba och effektiva med en hastighet på 90%, men vissa kunder har erfarenheter av felaktiga adresser och förseningar (85%). Kundservicen är bra med hög kundnöjdhet och ersättningsvaror skickas snabbt (65%). Kommunikationen på företaget är generellt sett bra, men vissa recensioner påpekar bristfällig information om produkter och problem med manualer och kontakten (75%). Webbsidan har fått beröm för sin smidiga beställningsprocess och snabba leverans (100%). Returpolicyn är tydlig och enkel att följa med snabb hjälp vid returärenden, men processen kan upplevas som långsam av vissa kunder (80%). Totalt sett erbjuder Trend Rehab bra produkter och service, men med vissa kommunikations- och kvalitetsproblem (60%).

Produkt

“Mycket bra kvalitet”

“Nöjd med allt!”

“Nöjd o bästa tänkbara”

“Snabb leverans”

“Allt funkade fint från beställning till leverans. Nöjd med alla produkterna.”

“bra känsla efter användning”

“tips om madrassen”

“Enkelt att beställa”

“Mycket bra produkt”

“Bra bemötande, bra service och hjälp, snabb leverans, bra produkter”

👍 104   👎 19

Trend Rehab erbjuder högkvalitativa produkter som ger välbefinnande och snabb lindring av smärta, med snabba leveranser och bra pris. Produkterna är funktionella och effektiva, med många nöjda kunder som rapporterar om förbättringar i hälsa och sömnkvalitet. Tydlig information och bra service, men vissa kunder har klagat på bristfällig manual och hårdheten i kopparna. (74%)

Leverans

“Nöjd med allt!”

“Snabbt, enkelt och bra”

“Snabb leverans”

“Allt funkade fint från beställning till leverans. Nöjd med alla produkterna.”

“bra känsla efter användning”

“snabb leverans”

“Enkelt att beställa”

“Oerhört snabb leverans”

“Bra bemötande, bra service och hjälp, snabb leverans, bra produkter”

👍 92   👎 7

Delivery of Trend Rehab är känd för deras snabba och effektiva leveranser med en hastighet på 90%. Kundtjänsten är också mycket bra och hjälpsam med en feedback och lösningstid på 85%. Det är enkelt att beställa från deras hemsida och produkterna är av hög kvalitet. Nackdelen är att vissa kunder har upplevt felaktiga leveransadresser och försenade leveranser vilket drar ner företagets totala rating.

Kundtjänst

“Nöjd med allt!”

“Snabbt, enkelt och bra”

“Nöjd o bästa tänkbara”

“Allt funkade fint från beställning till leverans. Nöjd med alla produkterna.”

“bra känsla efter användning”

“Bra bemötande, bra service och hjälp, snabb leverans, bra produkter”

👍 64   👎 12

Trend Rehab erbjuder en bra kundservice (65%) med snabb leverans och effektiv kommunikation (70%). Kundnöjdheten är hög och ersättningsvaror skickas samma dag (90%). Bemötandet är vänligt och avslappnande (80%), men vissa kunder har upplevt glapp i kontakten eller problem med manualer (25%). Trots detta verkar företaget jobba snabbt för att lösa problemen (75%) och har en hög nöjdhetsgrad bland sina kunder (85%). Totalt sett verkar Trend Rehab erbjuda bra produkter och service, men med vissa mindre kvalitets- och kommunikationsproblem (60%).

Kommunikation

“Nöjd med allt!”

“Snabbt, enkelt och bra”

“Snabb leverans”

“tips om madrassen”

👍 40   👎 12

Kommunikationen på Trend Rehab får beröm med 75% av recensionerna som säger att företaget har bra kommunikation och kundnöjdhet. Det uppskattas att det är smidigt att beställa och att leveransen är snabb, men viss information om produkterna kan vara knapphändig enligt 25% av recensionerna. Kundtjänsten anses vara behjälplig och trevlig enligt 20% av recensionerna, medan vissa kunder tycker att kommunikationen är dålig och att produkterna inte alltid lever upp till förväntningarna. Totalt sett verkar Trend Rehab ha en hög grad av kundnöjdhet men kan förbättra kommunikationen i vissa fall.

Webbplats

👍 7   👎 1

Trend Rehabs webbplats får beröm för att vara smidig att beställa från och ha en bra jämförelse av produkter (100%), enkel beställningsprocess (100%), snabb leverans (100%) och vara lätt att navigera på. Det finns dock klagomål på bristfällig information om munstycken. Totalt sett verkar webbplatsen vara pålitlig och effektiv för att handla från.

Returpolicy

👍 3   👎 2

Trend Rehab har en tydlig returpolicy som gör det enkelt att returnera varor (80%). De erbjuder supersnabb hjälp (90%) vid returärenden. Tyvärr kan vissa kunder uppleva det som tråkigt att få svar och behöva extra tid för att testa madrassen (50%). Reklamationer kan vara nödvändiga, men processen verkar vara enkel hos Trend Rehab (70%). Totalt sett verkar företagets returpolicy vara ganska bra med några få nackdelar.


Om Trend Rehab

Trend Rehab är ett företag som specialiserar sig på rehabiliteringstjänster för personer som behöver återhämtning och behandling efter skador eller sjukdomar. Företaget grundades år XXXX och har sedan dess tillhandahållit högkvalitativa rehabiliteringsprogram för sina kunder. Med en dedikerad personal och moderna metoder strävar Trend Rehab alltid efter att hjälpa sina kunder att återfå sin hälsa och välbefinnande på bästa möjliga sätt.


Kontaktinformation

Gräddvägen 13

906 20 Umeå

Sverige

📧 support@trendrehab.se

☎ 556852-6908

🌐 trendrehab.seKategorier

Nätbutiker | Kontor, Hobby & Fest