OmdömesStalle

  Recensioner Toluna

  Vill du få din röst hörd? Vill du uttrycka dina tankar och åsikter? Vill du berätta vad du tycker om saker om ting? Om alla de frågorna stämmer in på dig, då ska du ta och gå in på hemsidanToluna, som du nu ska få höra vad är. Toluna är ett internetbaserad community som finns för just dig som svarade ”ja” på alla de ovanstående frågorna. Genom att kostnadsfritt berätta dina åsikter om ledande leverantörer av produkter och tjänster kommer du att få delta i undersökning och bli belönad.

  Vad är Toluna?

  Som nämnt ovan är Toluna ett internetbaserad community där du kan delta i undersökningar för att göra en inverkan och delta i diskussioner och omröstningar. Toluna är en del av Tolunagruppen som grundades i Frankrike år 2000. Tack vare att Toluna finns har du chansen att berätta vad du tycker och tänker om en viss produkt eller tjänst och sedan kan du även ta del av vad andra tycker och se om dom tycker samma sak som dig.

  Hur fungerar Toluna?

  Vill du delta i diskussioner om omröstningar? Vill du göra en inverkan genom att berätta vad du tycker? Gå då in på Tolunas hemsida, det första du ska göra på hemsidan är ett registrera dig och fylla i information om dig själv, den informationen är tex: adress, namn, födelsedatum och anställningsförhållande. Toluna behöver denna information om dig för att du ska kunna bli matchad med marknadsundersökningsprojekt som är lämpade för just dig. Alla tjänster och projekt hos Toluna är helt kostnadsfria att ta del av och för många av dessa aktiviteter kommer du även att kunna bli belönad med poäng. Dessa belöningar kommer du att kunna få då du har lagt en viss tid på att delta i undersökningar på hemsidan, du kommer att belönas med poäng som du sedan kommer att kunna växla in mot flera olika saker. Du kan tex använda dina poäng till att delta i lotterier, presentkort, coola gadgets eller till och med bli belönad med rena pengar. Du kommer att tjäna olika mängder med poäng beroende på hur stort uppdrag du tar åt dig, men redan när du registrerar dig och loggar in kommer du att tjäna lite poäng.

  Om du har registrerat dig och har valt att delta i någon diskussion eller omröstning har du även chansen att inkludera de på din egen hemsida eller blogg för att föra ordet vidare om Toluna eller kanske för att se vad dina läsare/besökare tycker om en speciell produkt eller tjänst.

  Reklamationer och tips om Toluna

  Har du några frågor om företaget eller deras tjänster är det bara att höra av dig, om du redan är medlem hos dem kan du enkelt komma i kontakt med dem genom att logga in på din egen sida via Toluna. Om du inte är medlem hos dem kan du fylla i ett frågeformulär på hemsidan och beskriva ditt problem så kommer de att komma i kontakt med dig så snabbt som möjligt efter de.

  Glöm inte att skriva en egen recension detta företag om du har några erfarenheter med dem.

  Kolla in denna guide från företaget Toluna.

  Toluna
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Undvik

  Lurar dig.. Ingen svensk kundtjänst, strul med poäng och nu går det inte ens att lösa in sina poäng mot belöningar!

  Av: Carina 23-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Dåliga på att betala ut poäng

  Otroligt dåliga på att betala ut tjänade poäng. Ingen svensk kundtjänst utan bara på engelska. Man får ofta skriva mail till dom flera ggr för att få sina poäng o ibland så struntar dom att betala ut poäng. Värdelös panel som borde förbjudas att verka i Sverige. Ingen respekt för oss medlemmar. Världen sämsta panel o skitdålig kundtjänst.

  Av: Linda Aspelin20-12-2020
  ijujybtkaz17-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Toluna

  Din recension

  FAQ

  Är Toluna ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Toluna. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Toluna?

  Toluna är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Nätundersökningar & Undersökningspaneler. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Toluna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.