SquidFactor Recensioner

: 3
67% Skulle handla här igen

I rampljuset: vad säger våra kunder?
Skriv en recension

J
Janet
Fick fantastisk service på mycket kort tid och vill gärna berömma Johan Ranstam för detta bemötande! Läs vidare
K
Kristoffer
Tjänsten var inte i närheten av att leva upp till vad förköpsinformationen lovade eller vad andra motsvarande tjänster levererar. Det finns inga lösningsbeskrivningar på uppgifter i matrigmate...Läs vidare
D
Daniel
Otroligt dålig sida, var inte alls det jag var ute efter vilket jag insåg efter 2 minuter, när jag ville få tjänsten återbetald så vägrade de och sa bara att de uppfyllt vad de lovat. Så undvik d...Läs vidare

Recensioner (3)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Matrigma

  Fick fantastisk service på mycket kort tid och vill gärna berömma Johan Ranstam för detta bemötande!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Matrigma

  Tjänsten var inte i närheten av att leva upp till vad förköpsinformationen lovade eller vad andra motsvarande tjänster levererar.

  Det finns inga lösningsbeskrivningar på uppgifter i matrigmatesterna, så du får ingen hjälp att förstå logiken bakom en uppgift där du har svarat fel. Något som andra tjänster erbjuder.

  Jag märkte detta redan efter 5 minuter och ville utnyttja ”pengarna tillbaka garantin” som företaget marknadsför. Garantin är ett skämt och i mitt tycke direkt vilseledande då ett av villkoren för att nyttja garantin är att du inte har använt tjänsten!

  Johan svarade kort att tjänsten fungerar som den skall och att de inte lovar någon återkoppling på uppgifter och har därefter ignorerat alla mina försök till fortsatt kontakt.

  Undvik tjänsten och sök ett alternativ!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Matrigma

  Otroligt dålig sida, var inte alls det jag var ute efter vilket jag insåg efter 2 minuter, när jag ville få tjänsten återbetald så vägrade de och sa bara att de uppfyllt vad de lovat.
  Så undvik denna sida till varje pris, det finns mycket bättre.


Andra personer tittade också på