OmdömesStalle

  Recensioner Ratsit

  Om man kanske äger ett företag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon privatperson eller företag så vill man oftast ta reda på så mycket man bara kan om just personen eller företaget i fråga. Är man just i denna situation så kan man börja googla runt och ta reda på information som tex investeringar eller någon typ av kreditinformation. Men att börja ta reda på denna information själv kan vara ganska svårt samt att de är ganska tidskrävande och man har oftast annat att stå i. Men just därför finns det företag som kan ta reda på all denna information om både privatpersoner och företag. Det finns olika företag som erbjuder sina kunder denna tjänst men Ratsit är en av dem.

  Om man väljer att betala för tjänsten som Ratsit erbjuder kommer det att vara värt pengarna? Om jag ångrar mej över något jag betalat redan hos företaget, vad ska jag göra då? Kan jag söka upp information om någon person som inte befinner sig i Sverige eller ej? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om företaget Ratsit

  Svenskt företag som grundades och lanserades under 2006 och ett av flera företag som ingår i den svenska koncerner Nodeus Group. Andra företag som tillhör samma koncern är tex: Checkbiz, Safenode, Ratlibris. I företaget Ratsit finns det cirka 800 000 medlemmar och 150 000 betalande kunder. Varje år görs det cirka 150 miljoner sökningar hos Ratsit på antingen företag eller privatpersoner. I dag arbetar det 6 personer och de har sitt säte i Mölndal.

  AI för tjänster och marknadsplatser med Offerta | AI Industry Discussions

  Vad erbjuder Ratsit sina kunder?

  Inne i företagets tjänst kan kunderna välja om de vill söka upp en privatperson eller ett företag och oberoende så kan kunden finna information som tex inkomster, anmärkningar eller löner. Beroende på vilken typ av Information kunden vill ha om någon eller något så kommer priserna att variera och inne på företagets hemsida finns det en prislista. Kunderna har även möjligheten att betala för att paket hos Ratsit för att få tex kunna göra 10st lönekollar varje månad samt möjligheten att följa upp till 100 företag eller personer mm. Varje dygn uppdateras det register som Ratsit driver.

  Hur kan kunderna kontakta Ratsit?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post.

  Har du köpt en tjänst via Ratsit? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om hur själva tjänsten fungera, om du fick svar på det du ville och om du skulle använda tjänsten på nytt eller om du skulle vända dig till någon annan.


  Vad man ska tänka på vid anställningsintervjun.

  Ratsit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ratsit

  Din recension

  FAQ

  Är Ratsit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ratsit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ratsit?

  Ratsit är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Nätundersökningar & Undersökningspaneler, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ratsit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.