Parallels

Alla recensioner

Parallels

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Parallels

Ofta kan det ju vara så att man kanske jobbar på datorn eller så är det kanske så att man har ett stort IT intresse och att man spenderar mycket av sin lediga tid online på sin datorn. Om det är så att man kanske spnderar mycket tid online så vet man ofta att man arbetar i många olika program. Det kan vara att man redigerar bild eller video, att man lyssnar på musik och chattar med vänner eller vad som helst. Alla program och all mjukvara även kan vara ganska så förvirrande. Parallels är ett online företag som har valt att erbjuda olika tjänster för att underlätta för personer som dagligen använder flera olika plattformar. 

Hur fungerar de olika programmen som Parallels erbjuder sina kunder? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer information om Parallels
Parallels är ett företag som är verksamma online och de erbjuder olika tjänster som ska underlätta om man har flera olika enheter som man använder, eller tex arbetar via olika plattformar dagligen. Under 2018 i december så blev Parallels en del av Corel Corporation och de har idag kontor som ligger i Nordamerika, Europa, Australien samt Asien. Parallels erbjuder inte någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online via sin hemsida. Företaget Parallels har funnits på marknaden sedan 1999. Parallels driver även en egen blogg som kan nås genom deras hemsida samt att de även har andra kanaler. 

Det som Parallels erbjuder sina kunder
De som Parallels erbjuder sina kunder fungerar som en prenumeration, och de erbjuder olika tjänster men en sak de tex erbjuder är att de gör det möjligt att göra Windows på Mac. De erbjuder även flera olika produkter som tex Mac Management, Remote Application Server och så vidare. Oberoende vilken av de olika produkterna som kunderna kanske vill prova på så är det möjligt att först kostnadsfritt prova på dem, innan det är dags att betala för dem. Priserna varierar på de olika produkterna, och i vissa fall kan det även krävas att kunden först begär en offert från företaget. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos Parallels
Företaget har en kundtjänst som kan kontaktas på ett sätt och det är via e-post. Det är möjligt att kontakta kundtjänsten både om man har varit kund hos dem eller inte. Vid behov av att lämna in en reklamation så går det enklast genom att först kontakta kundtjänsten
 
Har du gjort något inköp hos Parallels? Om du har det kan du väl ta och skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om dem och om du skulle välja att köpa deras tjänster igen vid något tillfälle. Kom ihåg att vara ärlig i din recension och att det alltid är gratis att recensera hos oss. 


Dagens teknik.