OmdömesStälle

  Recensioner Monster

  Monster Worldwide Scandinavia grundades 1997 men gick då under namnet Jobline, företaget har sitt huvudkontor i Stockholm. Monster är det globala verktyget för rekrytering och karriärplanering på nätet, Monster Worldwide Scandinavia är en del av Monster. Monster är främst en söktjänst som grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Massachusetts. Monster finns till för att förändra rekryteringsbranschen och hur en arbetsgivare och en arbetstagare hittar varandra. Världen över har Monster runt 6 000 anställda i över 50 olika länder. Monster finns till för att hjälpa och inspirera människor till att förbättra sitt arbetsliv och karriär. 23 år senare från att Monster lanserades är de idag Sveriges, Europas och till och med världens mest besökta karriärssajt, hos dem har 75 miljoner människor som besökt Monster registrerat sig och har ett personligt konto hos dem. Varje månad besöks hemsidan Monster av tiotals miljoner människor som antingen letar efter ny personal eller ett nytt jobb.

  Tjänster hos Monster

  Monster erbjuder dig lösningar, service och nytänkande produkter. Om du är en person som tröttnat på ditt nuvarande jobb eller känner för att börja jobba efter studierna ska du gå in på Monsters hemsida, den är lätt navigerad och smidig att använda. Det första du kan börja med är att fylla i något sökord på vad du skulle vilja jobba med, tex städning, sälj, kontor mm. Vad som helst som faller dig i smaken. Du kan också söka fram jobb genom att fylla i vilken plats i världen du skulle vilja jobba på. Om du vill underlätta ditt jobbsökande kan du ta och laga ett personligt konto via monster och sedan ladda upp ditt CV så att du kan bli ihop matchad med jobb som passar dig utgående från dina erfarenheter du fyllt i på ditt CV. Du kan lätt söka efter jobb tack vare de många olika kategorierna på hemsidan. Varje dag på Monsters hemsida öppnas cirka 2 000 CVn utav arbetsgivare. Via Monster behöver du inte bara söka jobb inom det landet du bor i, utan du kan söka jobb var som helst i världen.

  På hemsidan kan du även ta del av olika karriärsråd som Monster ger sina besökare. Du kan få tips på hur du ska skriva ditt personliga brev och din CV, du kan få hjälp inför en arbetsintervju, du kan få hjälp angående din karriärsutveckling om hur du ska göra för att du vidare i din karriär och du kan även få tips inför din jobbsökning.

  Ta hjälp av Monster för att maximera ditt CV.

  Kontakta Monster

  Om du har några funderingar behöver du inte tveka utan det är bara att fråga företaget. För att komma i kontakt med dem måste du fylla i ett formulär som finns på hemsidan där du ska fylla i vad du undrar över något eller om du har något problem. För att du lätt ska kunna komma i kontakt med dem ska du fylla i formuläret med samma uppgift som du uppgett då du gjorde ditt Monster-konto.

  Har du sökt jobb via Monster?

  Skriv då en egen recension hur du tyckte att hela processen fungerade via Monster.

  Monster
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Monster

  Din recension

  FAQ

  Är Monster ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Monster. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Monster?

  Monster är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Jobbsökande, B2B och Outsourcing. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Monsters webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.