italki

Alla recensioner

italki

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Logo Hemsida24
Hemsida24
2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

italki

Många av oss som bor och är uppfödda i Europa och även andra delar av världen är väldigt lyckligt lottade eftersom vi ofta kan prata flera språk flytande utan att vi behöver anstränga oss. Detta har även lett till att många där ute känner att de vill ytterligare lära sig flera språk och med dagens alla appar och sajter är det enklare än någonsin att lära sig ett nytt språk. Där ute finns det ett antal olika sajter som erbjuder språk och det är här vi på OmdömesStälle kommer in. På våran sajt har vem som helst möjligheten att både läsa och skriva recensioner kostnadsfritt och i detta fallet är det recensioner om sajten italki. 

Mer om italki
italki är en sajt dit både lärare och studerande kan söka sig och i dagsläget erbjuder italki lektioner inom 150 olika språk. Några språk som är populära på sajten är till exempel: engelska, japanska, franska, tyska, spanska osv. Förutom att sajten kan användas direkt via webbläsaren på datorn finns det även en nedladdningsbar app vilket betyder att användarna kan ha med sig lektionerna vart de än åker. 

italki sajten grundades och lanserades under 2006 och har sedan dess utökat sin plattform genom att lägga till flera språk vilket även lett till att flera lärare och studernade har anslutut sig. I dagsläget finns det 20 000 olika lärare som anslutit sig och cirka 5 miljoner studerande. 

För att bli studerande via italki eller som lärare börja erbjuda sina kurser ska man börja med att gå in på hemsidan för att sedan skapa sig ett kostnadsfritt konto. De stunderna kommer sedan att ha möjligheten att se olika lärare som erbjuder språkkurser vilket betyder att priserna även varierar, både från språk till språk men även bland lärarna. 

Det som erbjuds hos italki
För att börja lära sig ett språk via italki ska användaren skapa sig ett konto och sedan bestämma sig för både ett språk och även en lärare som erbjuder språket. De studerande har möjligheten att lära sig sitt språk genom att prata med sin lärare men de har även möjligheten att studera helt utgående från sitt eget schema. Under tiden som språket studeras har den studerande möjligheten att ta olika tester för att se vad hen har lärt sig men det finns även olika språkutmaningar inne på sajten som studerande kan ta del av. Inne på sajten finns de oftast ställda frågorna besvarade men italki har även en kundtjänst som kan kontaktas genom att fylla i ett formulär som finns inne på hemsidan. 

Åsikter om italki
Har du valt att studera ett språk via denna sajt? Om du har det, då skulle vi bli väldigt glada om du lämnade en recension här inne hos oss. Du kan berätta om du verkligen lärde dig något, om just din lärare var bra och om du tyckte att priset kändes rätt eller inte. Berätta dina erfarenheter och varför du tycker som du gör. 


Tips för personer som pluggar.