OmdömesStalle

  Recensioner Hemsida24

  Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i världen med sina egna affärsidéer och de vill inte arbeta ett företag med ett vanligt jobb. Men vissa personer känner kanske att det är väldigt svårt att skapa sig en egen hemsida och de avstår just därför att följa sina drömmar. Men med dagens teknik och alla företag som finns så går det väldigt smidigt att skapa sig sina egna hemsidor. Det finns företag och hemsidor som erbjuder sina kunder möjligheten att skapa en egen hemsida med sina egna domäner där de sedan kan välja helt själv vad de lägger upp och väljer att sälja. Det finns flera liknande företag som erbjuder just dessa tjänster, både i Sverige och även i andra länder. Men ett av dessa företag är Hemsida24 och de är verksamma ibland annat Sverige.

  Kommer jag att bli nöjd med min egen hemsida om jag väljer att skapa den via Hemsida24? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med om jag behöver dem? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Hemsida24

  Hemsida24 är grundat och lanserat under 2008 och de fungerar som ett internetbaserat verktyg för att kunna skapa e-butiker och hemsidor. Fler än 100 000 företag har använt sig av företagets hemsideverktyg och de har allt som allt fler än 100 personer anställt som är uppdelade i Sverige, UK, USA, och även Bulgarien. Hemsida24 kan hjälpa sina kunder att registrera över 650 unika domäner samt att de har säkra webbhotell.

  Anders Torell - Om våra tjänster

  Vad erbjuder Hemsida24 sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex e-post, webbhotell, priser, funktioner och så vidare. Om man inte är säker på om man kommer tycka om tjänsten eller inte så har man 30 dagar på sig att prova tjänsten helt gratis, och sedan efter det betala varje månad om tycker om tjänsten. Hemsida24 har även olika erbjudanden på tex hemsidor och domäner för att man ska få mer ut av sina pengar när man väljer att betala för hela tjänsten.

  Hemsida24 har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten vid behov hos Hemsida24?

  Hemsida24 erbjuder sina kunder kundservice 24 timmar om dygnet. Men om man vill nå dem på något annat sätt så kan man även ringa dem på telefon eller så kan man skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar företagets kundtjänst så kan man alltid börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten.

  Har du någon erfarenhet av Hemsida24? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Tips när man driver sin hemsida.

  Hemsida24
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  8
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Usel hantering av avslut

  Som vanligt gäller bara den fina kundupplevelsen så länge man vill betala deras fakturor.
  Lagen säger att man måste påminna kunder om en automatisk förlängning, skriftligen.

  hemsida24 påminner att man kommer bli av med sina tjänster om man inte betalar, och det var ju så klart precis det jag vill.
  Men istället så förlänger de tjänsterna automatiskt med krav på 12 månaders betalning, trots att de även raderat min information.

  Usla!

  Av: Fredrik Andersson22-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  6
  rating

  Skriv din egen recension om Hemsida24

  Din recension

  FAQ

  Är Hemsida24 ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hemsida24. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hemsida24?

  Hemsida24 är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hemsida24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.