OmdömesStalle

  Recensioner Florister i Sverige

  Ofta är det så att man tänker på en speciell person, det kan bero på att personen fyller år, att det har hänt något speciellt eller bara något som man tycker är värt att uppmärksammas. Men ofta kan det även vara så att man kanske bor långt ifrån varande eller bara inte har tiden till att träffas personligen. Men det finns sätt som man kan använda för att personer förstår att man uppskattar hen, man kan nämligen skicka blommor. Det finns företag som erbjuder färdiga buketter som man endast behöver fylla i adress, tid och datum för blombudet. Ett företag som erbjuder dessa tjänster är Florister i Sverige.

  Mer information om Florister i Sverige

  De personer som står bakom och även jobbar på företaget Florister i Sverige har lång erfarenhet av både e-handel och även blomsterförmedling. De startade sitt eget företag eftersom de ville skapa en ny sorts blomsterförmedling på nätet där kunderna själv för välja hur deras buketter ska se ut. Florister i Sverige vill höra på kunden och hur hen skulle vilja ha en bukett, de vill inte följa olika bilder på färdiggjorda buketter.

  Florister.

  Vad erbjuder Florister i Sverige?

  Om man vill beställa blommor via Florister i Sverige ska man börja med att gå in på hemsidan för att sedan ange mottagarens gatuadress och postnummer, och även välja vilket datum blommorna ska levereras. Efter det kommer du att få upp olika blombutiker som finns i just den staden, och efter det ska du välja vilken blomsterprodukt som du skulle vilja skicka. Innan du slutför din beställning kan du välja om du vill skicka med något annat som tex god choklad, en finare inslagning eller något annat. Efter det kommer betalningen och då kan du välja att betala med Klarna faktura, Swish eller Payson kortbetalning. Om du gör din blombeställning innan blomsterbutikens stopptid kommer buketten att levereras redan samma dag. Mellan kl. 09:00 och 19:00 kommer buden vanligtvis att levereras.

  Frakten varierar mellan varje bukett eftersom den utgår från just den specifika blomsteraffären man väljer att handla hos. Vissa blomsterbutiker erbjuder även express frakt, men den kommer då att vara dyrare. Om man ångrar sig och inte vill skicka en bukett måste avbeställningen ske minst 24 timmar innan önskat leveransdatum. Om det är någon högtid måste avbeställningen ske minst 48 timmar innan önskat leveransdatum.

  Hur kan man kontakta Florister i Sverige?

  Har man några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos Florister i Sverige kan man göra det via ett kontaktformulär. Formuläret kan hittas på hemsidan och i det kan man fylla i sina frågor och även ämnet på själva meddelandet. Florister i Sverige kommer sedan att återkomma till dig, och det vanligtvis inom 24 timmar. Innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom alla villkor som finns på hemsidan om man undrar över något.

  Har du beställt en blombukett från Florister i Sverige någonsin? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.

  Florister i Sverige
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Florister i Sverige

  Din recension

  FAQ

  Är Florister i Sverige ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Florister i Sverige. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Florister i Sverige?

  Florister i Sverige är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Hus & Trädgård, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Florister i Sverige gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.