OmdömesStalle

  Recensioner F-Secure

  Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon. Nuförtiden när man ska shoppa så väljer man oftast att göra det via nätet eftersom man då kan handla dygnet runt samt att det är väldigt smidigt att inte behöva gå i en fysisk butik och bära alla produkter man ska köpa. Man kan hitta allting online idag, oberoende om det handlar om nya möbler till vardagsrummet, maten som ska tillredas till den stora julmiddagen eller om man kanske ska få ett tillskott i familjen. Men man behöver inte endast shoppa online, utan man kan även göra väldigt mycket annat online. Man kan tex studera och få en utbildning online, man kan sköta sitt jobb helt digitalt samt att man även kan skaffa nya vänner online. Men på internet finns det även mycket skumma saker och personer som är ute efter att förstöra för dig, och då kan det vara bra att skaffa ett antivirussystem som ska skydda mot just dessa saker. Det finns olika företag som erbjuder just antivirusprogram, men ett av dem är F - Secure.

  Är produkten värd sitt pris om man väljer att handla hos F - Secure? Hur är det om man är i behovet av att kontakta kundtjänsten eller om man skulle vilja lämna in en reklamation? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om F – Secure

  Företaget F – Secure grundades och lanserades under 1988 och har i dagsläget nästan 30 olika kontor i länder världen över. På företaget arbetar det mer än 1 700 personer och de har kunder i många länder runt om i hela världen. Under åren som företaget har varit verksamt har de vunnit olika sorters priser och utmärkelser.

  Digitala tjänster - en demokratifråga

  Vad erbjuder F – Secure sina kunder?

  F – Secure erbjuder sina kunder antivirussystem som de kan använda både privat i datorn men även på jobbet. De erbjuder olika alternativ på virusskydd som man kan välja mellan och priserna varierar även beroende på vilket erbjudande man väljer. Man kan köpa företagets produkter antingen via deras egen hemsida eller hos någon återförsäljare, samt att man även kan hitta deras produkter i olika fysiska butiker som säljer liknande produkter. Om man är osäker på vilket antivirussystem man ska välja hos företaget så har man möjligheten till att prova gratis i 30 dagar på upp till 3 olika enheter för att se om man tyckte om det eller inte.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos F – Secure?

  Har man några frågor eller funderingar till företaget så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, eftersom de finns besvarade där. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget så kan man göra det genom att chatta live med dem, ringa dem på telefon eller skicka e-post till dem.

  Har du någon erfarenhet av F – Secure? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  F - Secure.

  F-Secure
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om F-Secure

  Din recension

  FAQ

  Är F-Secure ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om F-Secure. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder F-Secure?

  F-Secure är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van F-Secure gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.