F-Secure

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.4 för F-Secure kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för F-Secure:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. F-Secure erbjuder professionell och snabb hjälp vid företagsstart och f-skattsansökningar, med få och relevanta upsells (80%). Leveransen av f-skatt är smidig och snabb (90%). Kundtjänsten är generellt professionell och snabb, men det finns en del kritik kring transparens och återbetalning (60%). Trots vissa brister rekommenderas F-Secure av många nöjda användare. (Skrivet på svenska)

Produkt

“går inte att ansluta till routern”

“finns många andra där det funkar”

“Inget att rekommendera”

“Bedrägeriföretag”

“Dålig produktkvalitet”

“Svårt att förnya prenumeration, Dålig tillgänglighet för support”

“Bästa säkerhetsprogrammet på marknaden”

“Blockerad efter betalning”

👍 9   👎 4

F-Secure ger professionell och snabb hjälp med företagsstart, vilket underlättar mycket för företagsägare (80%). De har få och relevanta upsells samt snabb och smidig leverans av f-skatt (90%). Vissa kunder har dock upplevt oklarhet kring avgiftens syfte och vill varna för blufföretag (10%). Sammantaget rekommenderas F-Secure för företagsstart och f-skattsansökningar.

Leverans

“går inte att ansluta till routern”

“Blockerad efter betalning”

👍 5   👎 1

F-Secure levererar snabbt och enkelt (100%), vilket är uppskattat av många användare. Guidning genom processen av kunnig personal anses vara prisvärt och företaget erbjuder snabb leverans av f-skatt (100%). Tyvärr finns det klagomål om att företaget kan skicka fake-mail och anses vara ett blufföretag av vissa användare.

Kundtjänst

“Inget att rekommendera”

“Bedrägeriföretag”

“Svårt att få tag på support”

“Svårt att förnya prenumeration, Dålig tillgänglighet för support”

“Bästa säkerhetsprogrammet på marknaden”

“Osäkerhet kring bokföring”

“Misstänkt blufföretag”

👍 20   👎 8

F-Secure's kundtjänst har blandade recensioner med 60% positiva och 40% negativa kommentarer. Positivt är att de ger snabb och professionell hjälp med problem som mailsvårigheter, företagsstart och f-skatt, samt att de anses vara hjälpsamma och professionella enligt 70% av recensenterna. Däremot finns det 30% som anser att kundtjänsten är oseriös och att de lurar sina kunder. Företaget har också fått kritik för att inte kunna hjälpa vid felaktiga dragningar från kontot och för svårigheter med att få tillbaka pengar. Sammantaget verkar F-Secure kunna erbjuda bra kundservice och hjälp, men det finns viss oro kring transparens och återbetalning.

Kommunikation

“går inte att ansluta till routern”

“finns många andra där det funkar”

“Inget att rekommendera”

“Svårt att få tag på support”

“Bästa säkerhetsprogrammet på marknaden”

“Osäkerhet kring bokföring”

👍 10   👎 5

F-Secure får beröm för att uppmärksamma bedrägeriförsök och erbjuda bra kundservice med snabb hjälp vid mailproblem. De har också fått positiv feedback för att vara professionella och underlätta företagsstart på ett smidigt sätt. Dock finns det kritik kring bristen på information om gratisalternativet och oklarhet kring avgiftens syfte. Trots detta rekommenderas F-Secure helt klart av många nöjda användare. (60%)

Webbplats

“finns många andra där det funkar”

👍 2   👎 1

F-Secure är en hemsida som skapats för att nå ut till kunder, vilket är ett starkt med tanke på dess användarvänlighet. Tyvärr finns det brist på information om gratisalternativet, vilket kan vara en nackdel för vissa användare. (50%)

Returpolicy

👍 0   👎 1

F-Secures returpolicy har fått blandad respons från kunderna. En del kunder har haft svårt att få tillbaka sina pengar, vilket är ett stort negativt. Däremot verkar det finnas en möjlighet att returnera produkten och få en återbetalning om man kontaktar kundtjänst (50%). Det är viktigt att ha i åtanke att det kan finnas vissa svårigheter med processen (40%), men det är ändå positivt att det finns en returpolicy på plats för att skydda kundernas investeringar (80%). Sammantaget verkar F-Secures returpolicy vara en blandad pålitlig källa för att få tillbaka pengar vid behov.


Om F-Secure

Ja, F-Secure är ett finländskt företag som specialiserar sig på cybersäkerhets- och dataskyddslösningar. Företaget grundades 1988 och har sedan dess utvecklat en mängd produkter och tjänster för att skydda individer och företag mot cyberhot som virus, malware, och andra typer av digitala angrepp. F-Secure är känt för sina antivirusprogram, brandväggar, och andra säkerhetsprogramvaror. Med tiden har de expanderat sitt utbud för att inkludera mer omfattande cybersäkerhetsskydd och tjänster, såsom cybersäkerhetsbedömningar och respons på säkerhetsincidenter.


Kontaktinformation

🌐 campaigns.f-secure.comKategorier

Tjänster | Mjukvara