OmdömesStalle

  Recensioner Eneba

  Att spela spel och att vara intresserad av gaming är ett stort intresse för många personer i dag. Oberoende hur gammal man är så är det inte konstigt i dag om man har ett intresse att sitta flera timmar vid datorn dagligen och spela spel. Att spel är hälsosamt eftersom det är bra för hjärnan, man kan se till att hålla sig social då man träffar nya vänner och det ger möjligheten att slippa undan vardagen som man kanske egentligen inte trivs av. Eftersom gaming har blivit en så stor del av dagens värld och teknik så finns det ofantligt många företag som säljer produkter som har med gaming att göra. Det finns företag som säljer olika typer av konsoler och kontrollers, företag som säljer gaming produkter som tex skrivbord och stolar och företag som säljer spel. Eneba är ett företag som säljer digitala nycklar till spel.

  Om jag väljer att köpa en digital kopia av ett spel från Eneba hur fungerar det? Vad händer om jag köper ett spel och provat det, och sen inte alls gillar det? Kan man få pengarna tillbaka på ett spel som man knappt har provat? Det är olika frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Info om företaget Eneba

  Under 2018 lanserades och grundades företaget Eneba och företagets huvudsäte ligger i Kaunas i Litauen. Idag driver inte Eneba någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma online via sin hemsida där de erbjuder kunder i olika länder i världen olika digitala nycklar till spel. Företagare och privatpersoner har även möjligheten att sälja sina spel via Eneba. För att göra det ska personen eller företaget i fråga börja med att kontakta Eneba för att sedan bli uppringd av dem.

  EASY Link - Smart Navigering TomTom-tjänster

  Det som Eneba erbjuder sina kunder

  Inne på företagets hemsida finns de olika spelen indelade i flera olika kategorier som tex: äventyr, strategi, FPS och så vidare. Kunderna kan även använda sig av sökfunktionen för att söka bland alla spel i sortimentet. Eneba rekommenderar sina kunder att skapa ett konto via dem innan de gör sina inköp men det är inte något som är nödvändigt för kunden. Det som Eneba säljer fungerar endast digitalt och när kunden sedan har genomfört sin beställning så måste hen aktivera sin nyckelkod via någon annan tjänst där spelet sedan går och spela som tex Steam eller Origin.

  Hur kunderna kan kontakta Eneba

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Eneba genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget Eneba? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man kan skapa sitt eget datorspel.

  Eneba
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Eneba

  Din recension

  FAQ

  Är Eneba ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Eneba. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Eneba?

  Eneba är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eneba gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.