Academic Work

Alla recensioner

Academic Work

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Mobrog

Mobrog

0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Be Informed

Be Informed

0 recensioner

Om man kanske äger ett företag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon p...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Academic Work

Intro Är du student? Är du nyexad? Söker du jobb inom ditt utbildnings område? Vill du jobba som konsult? Då är Academic Work ett bra alternativ för att få in foten på marknaden. Här får du hjälp att hitta ditt drömjobb. Academic Work har flera hundra olika jobb för extra arbetande studenter och nyexade. Lycka till med ditt jobbsökande.

Information om företaget Academic Work
Academic Work är ett bemanningsföretag som riktar in sig på studenter och nyexade eller så kallade ”Young professionals” som söker sitt nästa steg i karriären. Företaget grundades 1998 av Johan Skarborg, Jeremias Andersson och Patrik Mellin i Norrköping med namnet Amenta som senare blev ändrat till Academic Work. År 2000 öppnades det första kontoret i Stockholm och 2002 i Malmö och Göteborg. Idag har Academic Work 17 kontor i hela Sverige. År 2007 öppnades ett kontor i Norge och sedan senare samma år öppnades ett kontor i Finland och Tyskland. Idag finns det 17 Academic Work kontor inom Sverige. År 2008 fortsatte Academic Work att expandera till Danmark och Tyskland. 2015 spred sig Academic Work till Schweiz som är den sjätte och senaste marknaden. På senare tid har Academic Work gått ifrån att endast hyra nyexade och studenter till att anställa konsulter på heltid. Målgruppen är dock fortfarande unga akademiker i början av karriären. Sedan starten har 130 000 nyexaminerade och studenter fått jobb.

Vad har Academic Work att erbjuda dig
Academic Work har professionella handledare som hjälper dig att komma in på rätt marknad. Du kommer enkelt igång med att skicka in ditt CV och söker dem jobben du är intresserad av på deras hemsida. Skulle det vara så att du inte lyckas få ett jobb är det bara vänta, eftersom dem har ditt CV ringer dem upp dig om något jobb dyker upp som skulle passa dig. För att passa in på Academic Work behöver du inte vara ung utan det som menas med ”Young professionals” är människor med lite arbetserfarenhet (0-5 år). På den moderna hemsidan är det enkelt att hitta och söka jobb samt bli medlem och ladda upp sitt CV. Idag vid skrivandet av denna artikel finns det 814 lediga jobb på hemsidan. Är du företagare och säker människor att anställa så är Academic Work ett bra alternativ för att hitta anställda. Dem har kontakt nät över hela Sverige och i flera andra länder.

Kontakt, tips och tricks
Academic Work nås lätt via telefon, mejl och på webben via deras chatt. Dem har två olika sidor för kontakt där ena är för arbetssökande och den andra är för företag som söker människor att anställa. Har du frågor kan du kolla in deras vanliga frågor sida, där finns det svar på massor av frågor. På hemsidan hittar du även länkar till alla individuella kontor där du kan kontakta kontoret i just din stad. Bara i Stockholm finns det 4 stycken kontor på olika platser.

Skriv gärna en egen recension om Academic Work om du har arbetat med dem tidigare eller haft kontakt med dem. Alla recensioner är välkomna.