abundo

Alla recensioner

abundo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

abundo

Konserter, evenemang och kultur är något som många brinner för. Många får en kick av att umgås med andra människor, lyssna på underbar musik, kolla på otroligt konstverk eller ta del av en teater som något arbetat med i årtal. Eftersom det är så många som just tycker om att gå på dessa tillställningar så kan det vara svårt ibland att få biljetter till dem, i synnerhet om man får höra om eventet efter att försäljningen redan börjat. Abundo är en tjänst som erbjuder möjligheten att via dem höra om olika event och tillställningar som kommer att ta plats, men det är även möjligt att boka biljetter via dem. 

Kommer jag att kunna lämna tillbaka en biljett till Abundo eftersom jag har fått förhinder att gå på tillställningen? Är det värt att betala för en prenumeration, och kommer jag att kunna vara säker på att jag får en biljett till eventet jag verkligen vill gå på? Här på OmdömesStälle kan du läsa recensioner som är skrivna av personer som redan har någon typ av erfarenhet. 

Om Abundo
Abundo fungerar som ett medlemskap som kan användas i datorn, mobilen eller surfplattan där det är möjligt att upptäcka olika evenamang som kommer att ske under snar framtid. Företaget Abundo samarbetar med olika producenter som befinner sig i både Stockholm och Göteborg vilket betyder att de allra flesta evenemang som finns med på hemsidan kommer att ordnas i antingen Stockholm eller Göteborg. Eftersom Abudo fungerar som ett medlemskap så krävs det även att medlemmarna betalar en fast summa i månaden för att ha tillgång till medlemskapet. 

Ett nyhetsbrev är något som Abundo även skapat och de som väljer att prenumerera på brevet kommer att få mejl om olika evenmang som kommer att ske i ett visst område. 

Tjänsten som Abundo är
Medlemskapet kostar antingen 290 kr i månaden eller 550 kr i månaden. Det dyrare alternativet går under namnet Plus  vilket betyder att medlemmen har möjligheten att boka två biljetter istället för 1 till olika evenemang. Teater, bio, shower, dans, opera, föreläsningar är olika exempel på de evenemang som företaget har i sitt sortiment som är bokbara via dem. Helt nya kunder har möjligheten att prova på tjänsten under en månad för 90 kr. 

Användarna har möjligheten att boka biljetter till evenemang som kommer att ske 4-6 veckor  fram och samma dag som själva eventet dras igår så kommer användarna att bli tilldelade en plats. Vid frågor eller funderingar har Abundo en kundtjänst som är kontaktbar via chatten på hemsidan, telefon eller via e-post. 

Omdömen och åsikter om Abundo
Är du en person som älskar att gå på evenemang, då är chansen stor att du har provat på tjänsten Abundo. Om det är så, då kan väl du berätta om du tycker att medlemskapet är värt sitt pris, om du tyckte om själva utbudet på alla de olika event som fanns tillgängliga och om du skulle säga att du alltid blev tilldelad en bra plats eller inte. 

Helt gratis är det att hos oss lämna en recension. 


Tips om man ska gå på festival.