Tillskottsbolaget

8 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.2 för Tillskottsbolaget kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tillskottsbolaget:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tillskottsbolaget erbjuder ett brett och prisvärt utbud av kosttillskott med snabba leveranser och bra kundservice (70%). Många kunder är nöjda med utbudet och priset, men det finns vissa klagomål på produkternas kvalitet och leveransproblem (30%). Totalt sett verkar företaget vara ett bra val för kosttillskott till ett lågt pris, även om vissa kunder har haft negativa erfarenheter med produktkvaliteten och leveransen.

Produkt

“Bra utbud snabb leverans”

“Bra produkter och snabb leverans”

“Bra smak och doft vid första köpet”

“Produkten luktar och smakar starkt av kemikalier”

“Varan är odrickbar och luktar farligt”

“Fick gamla utgångna kosttillskott”

“Snabb leverans till Danmark”

“Snabb leverans och bra service”

“Fått det jag betalt och beställt”

👍 35   👎 16

Tillskottsbolaget har ett brett och prisvärt utbud av kosttillskott, med snabba leveranser och bra kvalitet på produkterna (70%). Många kunder är nöjda med utbudet och priset, samt snabb leverans (20%). Dock finns det klagomål på transportskador, saknade produkter och produkter med dålig kvalitet (10%). Sammantaget verkar Tillskottsbolaget vara ett bra val för kosttillskott till ett lågt pris, men vissa kunder har haft problem med produktkvaliteten och leveransen.

Leverans

“Bra produkter och snabb leverans”

“Produkten luktar och smakar starkt av kemikalier”

“Fick gamla utgångna kosttillskott”

“Snabb leverans till Danmark”

“Snabb leverans och bra service”

“Hörde inget mer av dem”

“Fått det jag betalt och beställt”

👍 31   👎 10

Tillskottsbolaget har övervägande positiva recensioner när det gäller snabba leveranser, bra kundservice och ett brett sortiment. Många kunder är nöjda med både leveranstid och produkter. Dock finns det några klagomål om transportskador, fel produkt och vissa kunder har upplevt dålig smak och doft på vissa produkter. Trots detta verkar majoriteten vara nöjda med sin shoppingupplevelse. (75%)

Kundtjänst

“Produkten luktar och smakar starkt av kemikalier”

“Snabb leverans och bra service”

👍 22   👎 14

Tillskottsbolaget har en bra kundservice med snabba svar (60%) som inte är copy-paste. De hanterar transportskador professionellt och erbjuder snabba leveranser och ett stort utbud av produkter (80%). Tyvärr upplever vissa kunder att produkterna har dålig kvalitet och en stark kemikalielukt, och att företaget inte svarar på kommunikation (40%). Sammantaget verkar kundtjänsten vara snabb och hjälpsam för vissa kunder, medan andra upplever bristande service och problem med produkterna. (60%)

Kommunikation

“Bra smak och doft vid första köpet”

“Skickar skräp sms”

“Går ej bli av med skräpet trots avregistrering”

“Hörde inget mer av dem”

👍 9   👎 14

Tillskottsbolaget får ett genomsnittligt betyg på kommunikation med kunderna. Kundservice svarar snabbt på frågor och ger personliga svar, vilket uppskattas av många (70%). Trots detta finns det vissa klagomål på produkternas kvalitet, särskilt när det gäller en stark kemikalielukt och dålig smak (30%). Vissa kunder har haft problem med lång leveranstid och fel produkter, vilket har skapat oro och besvikelse (20%). Sammantaget finns det fortfarande utrymme för förbättringar särskilt när det gäller att hantera klagomål och assistera kunder med problematiska produkter.

Webbplats

“Lätt att beställa”

👍 2   👎 3

Tillskottsbolagets hemsida har en lätt navigering och är enkel att hitta på (95%). Tyvärr har produkterna en dålig kvalitet med stark kemikalielukt och dålig smak enligt vissa kunder (30%). Trots detta uppskattas bra kundservice och snabb leverans (80%). Det finns även misstankar om fake recensioner som påverkar förtroendet för företaget (40%). Sammantaget kan hemsidan vara användarvänlig men kvaliteten på produkterna och förtroendet påverkas av vissa negativa aspekter.

Returpolicy

“Fick gamla utgångna kosttillskott”

👍 0   👎 1

Tillskottsbolagets returpolicy verkar vara blandad enligt kundernas recensioner. Många kunder har upplevt problem med produkternas kvalitet (60%), med bland annat stark kemikalielukt och dålig smak. Trots detta har vissa kunder haft positiva erfarenheter med bra smak och doft (40%). Det verkar finnas en del inkonsekvens i kvaliteten på produkterna, vilket kan leda till olika upplevelser hos kunderna.


Om Tillskottsbolaget

Tillskottsbolaget är ett företag i Sverige som erbjuder kosttillskott både online och i deras fysiska butik. De grundades och lanserades i Sverige och erbjuder kosttillskott för olika målsättningar, såsom viktminskning, viktuppgång och muskelbyggande. På deras hemsida kan kunder hitta olika kategorier av produkter, och även använda sökfunktionen för att hitta det de behöver. Beställningar över 500 kr ger gratis frakt, och det finns en 14-dagars returrätt. För kontakt med företaget finns möjlighet att ringa eller skicka e-post till kundtjänst.


Kontaktinformation

Brogatan

30242 Halmstad

Sverige

📧 info@tillskottsbolaget.se

🌐 www.tillskottsbolaget.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv