Tenstickers

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Tenstickers kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tenstickers:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tenstickers hemsida har ett skandinaviskt utseende som passar svenska användare (80%). Utbudet av dekorationsprodukter är brett och varierat, vilket gör det lätt att hitta något som passar ens smak och stil (90%). Priserna kan vara något högre än genomsnittet, men kvaliteten på produkterna är hög (75%). Tydliga produktbeskrivningar och bilder gör det enkelt att välja rätt produkt (85%). Kundtjänsten svarar snabbt på frågor och hanterar eventuella problem effektivt (95%). Overall, Tenstickers website är professionell och användarvänlig, men priserna kan vara något höga för vissa kunder.

“Hemsidan ser svensk ut”

👍 1   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Åsa Lundberg - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Hemsidan ser svensk ut
  • Skyhöga postavgifter