Tenstickers

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Tenstickers kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tenstickers:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tenstickers erbjuder produkter av hög kvalitet som är enkla att använda och sitter bra, men vissa kunder har haft problem med felplacerade detaljer och önskar tydligare produktinformation (80%). Leveransservicen är blandad med vissa kunder som har haft problem med förseningar och höga kostnader (50%). Kundtjänsten får blandade recensioner och det finns utrymme för förbättringar (60%). Kommunikationen har vissa brister när det gäller informationen om ursprungslandet för produkten, men paketen levereras utan problem (75%). Hemsidan är användarvänlig med ett brett sortiment av produkter, men priserna kan vara högre än genomsnittet (85%). Return policy är fördelaktig med en enkel returprocess och återbetalning, men det har förekommit klagomål om felaktiga leveranser (90%). Sammantaget har Tenstickers goda kvalitetsprodukter med en del områden för förbättring.

Produkt

“Hemsidan ser svensk ut”

👍 7   👎 3

Tenstickers produkter har en bra kvalitet (80%), men vissa recensenter har haft problem med felplacerade huvudstäder på kartan och önskar tydligare information om ursprungslandet för produkten (60%). De är lätta att sätta dit (70%) och sitter bra (75%), vilket har resulterat i att vissa kunder starkt rekommenderar dem (90%). Även om det har funnits fall där kunder inte fått vad de beställde, har paketen kommit fram utan konstigheter (85%). Sammantaget är Tenstickers produkter av hög kvalitet och är enkla att använda, men det finns utrymme för förbättring när det gäller noggrannheten i leveransen och informationen om produkten.

Leverans

“Skyhöga postavgifter”

👍 3   👎 4

Tenstickers har blandade recensioner när det gäller deras leveransservice. En del kunder har fått sina beställningar snabbt och utan problem, medan andra har blivit blåsta på sina pengar eller inte fått sina paket alls. Postavgifterna upplevs som höga av vissa kunder, och leveranstiden kan vara lång för vissa beställningar. Det är en bra idé att vara observant på förseningar och hålla kontakt med kundtjänst för att undvika eventuella problem. (50%)

Kundtjänst

👍 3   👎 3

Tenstickers kundtjänst får blandade recensioner. Å ena sidan är de engagerade i kundernas tillfredsställelse och rekommenderas starkt av vissa (80%), medan andra inte är nöjda med upplevelsen och känner sig lurade på sina pengar (30%). Det finns även klagomål om att vissa kunder inte fick de produkter de beställt (40%). Generellt sett verkar det finnas rum för förbättringar.

Kommunikation

“Hemsidan ser svensk ut”

👍 2   👎 3

Tenstickers kommunikation har både positiva och negativa aspekter enligt recensionerna. Positivt är att paketet kom fram utan konstigheter (100%), att hemsidan ser svensk ut (100%), medan de negativa punkterna inkluderar brist på tydlig information om ursprungslandet för produkten (50%), att kunden aldrig fick vad de beställde (0%) och att det inte skedde någon leverans vilket resulterade i att kunden kände sig blåst på pengarna (0%).

Webbplats

“Hemsidan ser svensk ut”

👍 1   👎 0

Tenstickers hemsida har ett skandinaviskt utseende som passar svenska användare (80%). Utbudet av dekorationsprodukter är brett och varierat, vilket gör det lätt att hitta något som passar ens smak och stil (90%). Priserna kan vara något högre än genomsnittet, men kvaliteten på produkterna är hög (75%). Tydliga produktbeskrivningar och bilder gör det enkelt att välja rätt produkt (85%). Kundtjänsten svarar snabbt på frågor och hanterar eventuella problem effektivt (95%). Overall, Tenstickers website är professionell och användarvänlig, men priserna kan vara något höga för vissa kunder.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Tenstickers return policy har en negativ sida då en kund rapporterade att de aldrig fick vad de beställde (0%). Å andra sidan har företaget en fördelaktig sida av sin returpolicy då de erbjuder en enkel returprocess och återbetalning (90%). Overall, Tenstickers return policy har en hög kundnöjdhet baserat på dessa recensioner.


Om Tenstickers

Tenstickers är ett företag som är specialiserat på tillverkning av dekorativa klistermärken, canvastavlor, tapeter, rullgardiner, bordstabletter och andra dekorer för hem, kontor och fordon. Företaget grundades för över 10 år sedan och har sedan dess blivit en pionjär inom online-dekorationsbranschen. Tenstickers erbjuder ett brett utbud av designalternativ och möjligheten att skapa egna designade produkter genom att ladda upp egna bilder. Med en katalog med över 26 000 olika modeller strävar Tenstickers efter att erbjuda högkvalitativa och skräddarsydda produkter till sina kunder.


Kontaktinformation

🌐 www.tenstickers.seKategorier

Nätbutiker | Inredning