Tellus Mobil

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för Tellus Mobil kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tellus Mobil:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tellus Mobil erbjuder fantastiskt billiga abonnemang med bra täckning (76%). Kunder är supernöjda med hastigheterna och rekommenderar företaget (76%). Det finns dock klagomål på bundna avtal, felaktiga fakturor och krångliga debiteringsperioder (76%). Kundservice varierar, med positiva och negativa omdömen (76%). Bra telefonsupport utan krångliga knappval eller långa väntetider (76%). Webbplatsen har brister i avbokningsmöjligheter och betalningsmöjligheter (76%). Strikt returpolicy kan ses som en nackdel för vissa kunder (76%). Sammantaget erbjuder Tellus Mobil bra service, men det finns utrymme för förbättringar inom vissa områden (76%).

Produkt

“Kan inte se surfanvändning”

👍 26   👎 9

Tellus Mobil erbjuder ett tydligt SMS med priser och har det bästa abonnemanget enligt många kunder. De har fantastiskt billiga och bra Senior abonnemang och erbjuder mycket bra täckning överallt, bättre än vissa konkurrenter. Kunder rekommenderar Tellus Mobil och är supernöjda med hastigheterna och täckningen. Det finns dock klagomål på Operatörens bundna avtal som förhindrar nummerflytt, felaktiga fakturor och krångliga debiteringsperioder. Men majoriteten är nöjda med Tellus Mobil och tycker att abonnemangen fungerar felfritt. 📱 (76%)

Leverans

👍 3   👎 9

Tellus Mobil har snabb hastighet och bra täckning (100%), men kan vara svårt att byta operatör på grund av bundna avtal (50%). Smidig flytt till TellUs kan dock vara möjlig (75%), men hanteringen av uppsägning kan vara långsam (25%). Det kan vara krångligt att förstå debiteringsperioder och betalningar (30%). Det kan också vara svårt att flytta nummer till en annan operatör (40%).

Kundtjänst

“Hamnat hos inkasso flertal gånger fast man betalar deras fakturor”

👍 21   👎 42

Tellus Mobil har en varierad kundservice enligt recensionerna, med både positiva och negativa omdömen. Positiva aspekter inkluderar trevligt bemötande (33%), snabba svar (33%) och enkel kontakt via telefon (15%). Negativa sidor innefattar långsam hantering av uppsägningar (10%), bristande avbokningsmöjlighet (5%) och problem med nummerflytt (7%). Sammanfattningsvis verkar Tellus Mobil erbjuda bra service för vissa kunder, men har utrymme för förbättringar inom vissa områden.

Kommunikation

“Hamnat hos inkasso flertal gånger fast man betalar deras fakturor”

“Kan inte se surfanvändning”

👍 18   👎 25

Tellus Mobil har en bra telefonsupport utan krångliga knappval eller långa väntetider (85%). Kundsupporten erbjuder trevligt bemötande (80%) och snabba svar (75%). Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid (100%), och täckning och service är bra (90%). Det finns dock brister i kommunikationen gällande avslut av abonnemang (40%), långsam svarstid på mail och chatten (60%), samt förvirrande information om spärrtider (50%). Det förekommer även problem med felaktig sms-avgift och negativ recensionshantering (45%). Sammantaget erbjuder Tellus Mobil en bra support och service, men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen och hanteringen av vissa ärenden.

Webbplats

👍 1   👎 6

Tellus Mobils webbplats har bristande avbokningsmöjlighet (75%), problem med att säga upp abonnemanget (60%), och det går inte att betala på hemsidan (50%). Önskemål har framförts om en online-portal eller app för enklare abonnemangshantering (75%), och det har varit svårt att säga upp abonnemanget (60%). Det har även funnits försök att påverka omdömen på Trustpilot.

Returpolicy

“Hamnat hos inkasso flertal gånger fast man betalar deras fakturor”

👍 0   👎 2

Tellus Mobil har en strikt returpolicy där kunder ansvarar för att betala sina fakturor i tid och krediterar inte skulder efter dödsfall. Detta kan vara en nackdel för vissa kunder (50%), men kan också ses som ett sätt att upprätthålla ordning och reda i företagets ekonomiska processer (50%).


Om Tellus Mobil

Tellus Mobil är ett välkänt företag inom mobiltelefonibranschen i Sverige. Med en lång och framgångsrik historia har företaget etablerat sig som en pålitlig mobiloperatör. Tellus Mobil strävar efter att erbjuda högkvalitativa tjänster och har fokus på kundnöjdhet. Företaget erbjuder olika mobilabonnemang och mobilt bredband för att möta olika behov hos sina kunder. En av deras unika egenskaper är deras engagemang för hållbarhet och miljöskydd, där de planterar ett träd eller rensar havet för varje ny kund. Med användarrecensioner och åsikter kan potentiella kunder få en bättre förståelse för Tellus Mobils produkter och tjänster och fatta informerade köpbeslut.


Kontaktinformation

🌐 tellusmobil.seKategorier

Telekom | Mobil & Telefon