Fibio

Alla recensioner

Fibio

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chilimobil

Chilimobil

0 recensioner

En mobil har nästan de flesta av oss. Men för att faktisk kunna använda våran mobil så måste vi ju även ha et...

Logo katshing

katshing

0 recensioner

Så gott som alla har en mobil nuförtiden, men det är inte bara mobilen man behöver utan man behöver ju även ha ett a...

Logo TELE2

TELE2

0 recensioner

I dagens samhälle, är vi nästan ständigt uppkopplade. Vi har våra mobiltelefoner bredvid oss dygnet runt ifall någo...

Fibio

En mobil har nästan alla av oss redan i fickan, men vad är det man behöver förutom en mobil? Jo ett mobilabonnemang, och där ute finns det väldigt många olika att välja mellan. När man kommer till valet och kvalet då man ska bestämma sig för både en operatör men även ett abonnemang som det företaget erbjuder så är det inte alltid det så enkelt. Vad man kan göra i denna situationen är att man kan Googla runt och se vad man hittar, men vad man ven kan göra är att läsa andra personer recensioner. I detta fallet har vi här på OmdömesStälle valt att samla recensioner om företaget Fibio, och deras tjänster. 

Här kan du finna svaret på frågor som: kan jag avbryta ett abonnemang när jag vill hos Fibio? Eller: Finns det något annat jag bör veta om innan jag skaffar mig ett abonnemang via dem? 

Mer om Fibio
Fibio är ett företag som ingår i Telenors mobila nätverk som idag täcker 99,9% at Sveriges befolkning samt 90% av Sveriges yta. Fibio har sitt säte i Helsingborg och de erbjuder sina kunder olika typer av mobila abonnemang. I de olika abonnemangen som företaget erbjuder så ingår det prisgaranti, samt att det inte finns några bindningstider. Fibio har även valt att erbjuda abonnemang för hela familjer, men även för personer som studerar samt äldre personer. I sitt sortiment har inte Fibio endast olika abonnemang utan de erbjuder sina kunder även mobiler samt surfplattor online. 

Ett nyhetsbrev är något som Fibio har valt att erbjuda, det är möjligt att gratis prenumerera på brevet och sedan få info till e-posten om olika kampanjer och erbjudanden. 

Det som Fibio erbjuder
Olika mobila abonnemang som finns att välja mellan inne på företagets hemsida är: vanligt mobilabonnemang, familje, student, senior men även ett för barn. Bredband är även något som går att införskaffa via Fibio. Oberoende vilket alternativ av abonnemang en kund väljer så kommer hen att ha tillgång till att kostnadsfritt ringa och skicka sms inom EU och EES, och kunden kan sedan själv bestämma hur mycket surf hen vill ha. Kunderna har möjligheten att välja mellan 5 GB, 20 GB, 40 GB samt 100 GB. Kunderna kan även skräddarsy ett eget abonnemang. Vid vissa av de olika alternativen så har kunderna även chansen att på samma abonnemang starta ett Viaplay konto. Fibio har en kundtjänst som är kontaktbar antingen via telefon eller e-post. Men innan man kontaktar kundtjänsten så finns svaren till de oftast ställda frågorna redan inne på hemsidan. 

Åsikter om Fibio
Sitter du just nu kanske med en mobil i handen där du har ett abonnemang från Fibio? Om det är så, eller om du kanske har någon tidigare erfarenhet av dem så tycker vi här på OmdömesStälle att du ska berätta för oss vad du tyckte om företaget. I din recension kan du med dina egna ord berätta dina erfarenheter av Fibio, men även för- och nackdelar som du kanske tänkt på då du varit kund hos dem. 


Mobilabonnemangs guide.