Supsport

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.2 för Supsport kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Supsport:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen från Supsport får blandade recensioner. Å ena sidan är det positivt att de ger snabba svar på mejl och har bra kundservice (40%), snabb leverans (20%) och tydlig information (20%). Å andra sidan klagar vissa kunder på bristande kommunikation, som inte bekräftar köp eller ger kvitto (30%), samt på felaktig information om produkter och returrätt (10%). Sammantaget verkar det vara en blandad upplevelse när det gäller kommunikationen från Supsport.

“Leveranstiden ståmmer inte”

“Paketet är registrerat men inte inlämnat”

“Produkten överensstämmer med beskrivning.”

“Snabb leverans.”

“Ingen bekräftelse eller kvitto efter köp”

👍 27   👎 28

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Anouk Huysman - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Leveranstiden ståmmer inte
  • Paketet är registrerat men inte inlämnat

Isak - 17 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Produkten överensstämmer med beskrivning.
  • Snabb leverans.

Ebba - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Ingen bekräftelse eller kvitto efter köp
  • Osäkerhet kring köpet