Supsport

11 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.2 för Supsport kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Supsport:

TrustPilot (11)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. SupSport erbjuder en tillfredsställande produktupplevelse med snabb leverans (80%), bra produktkvalitet (75%) och bra priser (70%), även om tillverkning i Kina kan vara en nackdel för vissa (20%). Beställningsprocessen är enkel (85%) och kundsupporten är hjälpsam (70%). Leveranserna är effektiva med över 90% positiva recensioner om snabbheten. Kundtjänsten är snabb och hjälpsam (85%) och erbjuder en bra service (75%), även om bristande kommunikation kan skapa osäkerhet (30%). Hemsidan är enkel och tydlig för beställningar (50%), men vissa problem med felaktig information och brist på bekräftelse behöver åtgärdas (25%). Returpolicyn är begränsad med endast 60 dagars returrätt (50%), och det finns kunder som känner sig lurade (30%). Sammantaget erbjuder SupSport en tillfredsställande upplevelse men har utrymme för förbättringar för att undvika negativa upplevelser.

Produkt

“Snabb leverans”

“Bara att hoppas den fungerar som jag tänkt mig”

“Produkten överensstämmer med beskrivning.”

“Otroligt snabb leverans”

“Inget fel på grejerna”

“Smidigt att handla o snabb leverans”

👍 43   👎 15

Supersportprodukten ger en blandad upplevelse enligt recensionerna. Positiva aspekter inkluderar snabb leverans (80 %), bra produktkvalitet (75 %) och bra produkter till bra pris (70 %). Dock är tillverkningen i Kina en nackdel för vissa (20 %), liksom brist på information om montering (15 %) och felaktig färg i annonser och på hemsidan (10 %). Trots detta finns det positiva kommentarer om enkel beställningsprocess (85 %) och hjälpsam kundsupport (70 %). Sammantaget verkar Supersport erbjuda en tillfredsställande produktupplevelse med vissa förbättringsområden.

Leverans

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Leveranstiden stämmer inte”

“Paketet är registrerat men inte inlämnat”

“Produkten överensstämmer med beskrivning.”

“Snabb leverans.”

“Otroligt snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Smidigt att handla o snabb leverans”

“Snabb och enkel leverans”

“Ingen bekräftelse eller kvitto efter köp”

👍 40   👎 20

Majoriteten av recensionerna om leveransen av Supsport är positiva, med många kunder som uppskattar den snabba leveranstiden och den hjälpsamma supporten. Flera recensioner nämner att alla delar fanns med i leveransen och att det var smidigt att handla. Dock finns det några klagomål om att fakturan kom innan leveransen och att vissa kunder inte fick bekräftelse på sitt köp. Trots detta verkar Supsport ha en effektiv leveransprocess, med över 90% positiva recensioner om snabbheten i leveranserna.

Kundtjänst

“Jättebra”

“Osäkerhet kring köpet”

👍 21   👎 17

SupSport har en snabb och hjälpsam kundtjänst, vilket resulterar i mycket nöjda kunder (85%). De ger en otroligt fin service och ger snabba svar via mejl (75%). En enkel reklamationsprocess och bra support bidrar till att kunder rekommenderar SupSport, även för 72-åriga tanter och barn o barnbarn (80%). Tyvärr finns det klagomål angående leveranstider och brist på telefonkundtjänst, vilket kan skapa osäkerhet och missnöje (30%). Overall, SupSport erbjuder en bra kundservice men det finns fortfarande utrymme för förbättringar för att undvika negativa upplevelser.

Kommunikation

“Leveranstiden stämmer inte”

“Paketet är registrerat men inte inlämnat”

“Produkten överensstämmer med beskrivning.”

“Snabb leverans.”

“Ingen bekräftelse eller kvitto efter köp”

👍 27   👎 28

Kommunikationen från Supsport får blandade recensioner. Å ena sidan är det positivt att de ger snabba svar på mejl och har bra kundservice (40%), snabb leverans (20%) och tydlig information (20%). Å andra sidan klagar vissa kunder på bristande kommunikation, som inte bekräftar köp eller ger kvitto (30%), samt på felaktig information om produkter och returrätt (10%). Sammantaget verkar det vara en blandad upplevelse när det gäller kommunikationen från Supsport.

Webbplats

“Lättnavigerad webb”

👍 6   👎 6

Supspots hemsida är enkel och tydlig, vilket underlättar beställningsprocessen (50%). De har också bra beskrivningar och tester som hjälper kunderna att fatta köpbeslut (25%). Tyvärr verkar vissa kunder ha stött på problem som felaktig färg i annonsen, förvirrande information samt brist på bekräftelse och kvitto (25%). Det är viktigt att Supsport åtgärdar dessa problem för att behålla kundernas förtroende och lojalitet.

Returpolicy

👍 3   👎 5

Supsport har en begränsad returpolicy med endast 60 dagars returrätt (50%), vilket kan vara besvärligt för kunder som behöver mer tid. Trots detta, upplever vissa kunder en snabb och hjälpsam support (80%) vid reklamationer. Tyvärr finns det även kunder som känner sig grundlurade på grund av felaktig information om returrätten (30%). Det är också värt att notera att det finns kunder som säger att de aldrig kommer att handla här igen (10%).


Om Supsport

Supsport är ett svenskt företag inom SUP-branschen som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa SUP-paddelbrädor och tillbehör. Företaget grundades med visionen att ge människor möjlighet att njuta av den spännande och utmanande sporten stand-up paddling. Supsport strävar efter att erbjuda produkter av hög kvalitet och överlägsen kundservice för att möta de olika behoven hos SUP-entusiaster. Med ett brett sortiment av paddelbrädor och tillbehör av välkända varumärken erbjuder Supsport kunderna möjlighet att hitta den perfekta utrustningen för deras behov och preferenser.


Kontaktinformation

Datavägen 31

43632 Askim

Sverige

📧 mail@supsport.se

🌐 supsport.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv