Spelbutiken

19 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Spelbutiken kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Spelbutiken:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen från Spelbutiken har en positiv ton och kundtjänsten bemöter trevligt. Leveranserna är inte spårbara vilket kan vara förvirrande och problematiskt för vissa kunder. Det är bra att det aviseras vid leverans och att det finns bra uppdateringar om status. Kundtjänsten svarar snabbt och hjälpsamt. Det är också positivt att de har övergått från Bring till PostNord för leveranser, vilket uppskattas av vissa kunder. Förbättringar kunde göras genom att erbjuda spårbara leveranser för att undvika förvirring och förseningar. (30 %)

“Allt fungerade utmärkt”

“Alt var perfekt!”

“Det var så fint”

“Det var så fint”

👍 45   👎 15

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ellinor Jakobsson - 18 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Allt fungerade utmärkt

Mette Egelykke - 19 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Alt var perfekt!

Christina Jensen - 19 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Det var så fint
  • Det var så fint