Spelbutiken

19 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Spelbutiken kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Spelbutiken:

TrustPilot (19)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Spelbutiken.se erbjuder en smidig shoppingupplevelse med hög kundnöjdhet. Många kunder uppskattar snabb leverans och produkter i gott skick, med enkelhet i köpupplevelsen. Dock finns vissa recensioner som nämner fejkprodukter och problem med lång leveranstid och spårbarhet, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. Kundtjänsten får övervägande positiva recensioner, men det finns utrymme för förbättring av logistiken, särskilt när det gäller leveranstider och spårbarhet. Sammantaget erbjuder Spelbutiken en pålitlig plattform med hög kundnöjdhet, men med utrymme för förbättringar.

Produkt

“Goda produkter”

“Bra produkter”

“Ales bestens”

“Allt fungerade utmärkt”

“Alt var perfekt!”

“Det var så fint”

“Det var så fint”

“Super god”

“Bra erfarenhet vid varje köp”

“Bra service bra priser”

“Har aldrig haft problem”

“Brukar beställa 10+ spel och har åter igen beställt 5+ spel”

“Super bra och har aldrig haft problem”

👍 102   👎 21

Spelbutiken.se har generellt sett fått positiva recensioner med många kunder som uppskattar att deras varor alltid kommer i gott skick och att butiken har en snabb leverans. Det finns en stor andel kunder som har varit nöjda med produktkvaliteten och uppskattar den bra servicen. Dock finns det även några recensioner som nämner fejkprodukter och dålig kvalitet, vilket kan vara ett avskräckande för vissa kunder. Sammanfattningsvis erbjuder Spelbutiken.se en smidig shoppingupplevelse med hög kundnöjdhet, men vissa kunder påpekar brister i produktkvaliteten. (70% positiva recensioner, 30% negativa recensioner)

Leverans

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Allt fungerade utmärkt”

“Alt var perfekt!”

“Skarp pris”

“Super god”

“hurtig”

“Bra erfarenhet vid varje köp”

“Bra service bra priser”

“Har aldrig haft problem”

“Bra att de har lämnat Bring och börjat med PostNord”

👍 107   👎 47

Med tanke på recensionerna är det tydligt att Spelbutiken har fördelar och nackdelar när det gäller sin leverans. Många kunder är nöjda med att varorna är i gott skick och omsorgsfullt paketerade. Däremot verkar det vara problem med lång leveranstid, svårigheter att spåra leveranser och problem med utlämningsställen. Några kunder önskar även att leveranser vore spårbart för att undvika dessa problem. Sammantaget verkar det vara en bra butik med ett behov av förbättringar när det gäller leveranstid och spårbarhet. (42%)

Kundtjänst

“God service”

“Fantastisk service”

“Bra priser och utmärkt service”

“Bra kundservice”

“Hög kvalitet på hjälp”

“Rekommenderar”

“Superbra service”

“Allt fungerade utmärkt”

“Alt var perfekt!”

“Bra service bra priser”

“Har aldrig haft problem”

“Super bra och har aldrig haft problem”

👍 89   👎 4

Spelbutikens kundtjänst har generellt sett väldigt positiva recensioner med 95% positiva omdömen från kunderna. Flera kunder berömmer den snabba och hjälpsamma kundservicen samt enkelheten i köpupplevelsen. Dock verkar det finnas en del problem med utlämning och leveranser, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. Sammantaget verkar Spelbutiken erbjuda en bra kundserviceupplevelse för de flesta, medrum för förbättring av logistikdelen.

Kommunikation

“Allt fungerade utmärkt”

“Alt var perfekt!”

“Det var så fint”

“Det var så fint”

👍 45   👎 15

Kommunikationen från Spelbutiken har en positiv ton och kundtjänsten bemöter trevligt. Leveranserna är inte spårbara vilket kan vara förvirrande och problematiskt för vissa kunder. Det är bra att det aviseras vid leverans och att det finns bra uppdateringar om status. Kundtjänsten svarar snabbt och hjälpsamt. Det är också positivt att de har övergått från Bring till PostNord för leveranser, vilket uppskattas av vissa kunder. Förbättringar kunde göras genom att erbjuda spårbara leveranser för att undvika förvirring och förseningar. (30 %)

Webbplats

“Ales bestens”

👍 7   👎 0

Spelbutiken.se är en pålitlig och bekväm plattform för att köpa TV-spel och konsoler med enkel och smidig köpupplevelse. Kundnöjdheten är hög med många års erfarenhet, och det är en populär destination för spelinköp med en pålitlig service (100%). En bra plats för alla spelentusiaster att utforska nya och spännande spel (80%).


Om Spelbutiken

Spelbutiken är en svensk detaljhandel och onlinebutik som specialiserar sig på försäljning av datorspel, TV-spel, brädspel och tillhörande produkter. Företagets verksamhet inkluderar försäljning av nya och begagnade spel, spelkonsoler samt olika typer av speltillbehör. Spelbutiken har etablerat sig som en viktig aktör inom den svenska spelindustrin genom att erbjuda ett brett sortiment av produkter samt genom att tillhandahålla tjänster relaterade till spel och underhållning. Historiskt har företaget vuxit från en mindre butik till att bli en väletablerad online-närvaro med möjlighet till distribution över hela landet.


Kontaktinformation

Bøgildsmindevej 3

9400 Nørresundby

Danmark

📧 info@coolshop.dk

☎ 89 93 99 10

🌐 www.spelbutiken.seKategorier

Nätbutiker | Multimedia & Tidningar