SoundStoreXL

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för SoundStoreXL kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för SoundStoreXL:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kundtjänsten på SoundStoreXL får blandade recensioner. En del kunder tycker att servicen är fantastisk och snabb, medan andra upplever det som svårt att få tag i reservdelar och att det finns problem med Klarna-verifiering. Trots detta rekommenderar många kunder SoundStoreXL för deras vänliga support och snabba hantering av reklamationer. Sammantaget verkar kundtjänsten vara bra, men det finns fortfarande utrymme för förbättringar. (60% positivt / 40% negativt)

“Bra avbokningsprocess”

👍 18   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Paul - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Lång leveranstid
  • Bra avbokningsprocess