SoundStoreXL

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för SoundStoreXL kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för SoundStoreXL:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. SoundStoreXL erbjuder snabb och effektiv orderhantering (60%) och fantastisk service med hög kundnöjdighet (80%), men produkterna kan vara svåra att reparera (20%) och reservdelar kan vara svåra att få tag på (30%). Trots vissa brister i miljövänlighet (10%) och kommunikation (20%), har företaget en bra ljudkvalitet och spelbarhet (80%) samt snabb leverans (90%). Kundtjänsten får blandade recensioner (60% positivt / 40% negativt), men företaget erbjuder en användarvänlig webbplats med effektiv returpolicy (100%). Sammantaget är SoundStoreXL en pålitlig leverantör med höga rekommendationer och förbättringsområden inom reservdelar och kommunikation.

Produkt

👍 11   👎 3

SoundStoreXL erbjuder en snabb och effektiv orderhantering (60%), men tyvärr kan produkterna vara svåra att reparera (20%) och reservdelar är inte lätt att få tag på (30%). Dessutom anses produkterna vara miljöovänliga (10%). Trots detta har företaget en fantastisk service och kundnöjdheten är hög (80%), vilket gör att många återkommer för att handla igen (70%). Ljudkvaliteten och spelbarheten är bra (80%) och trots eventuella förpackningsproblem är varan i gott skick (70%). Sammantaget får SoundStoreXL höga rekommendationer och är snabb i sin leverans (90%).

Leverans

“Lång leveranstid”

👍 10   👎 7

SoundStoreXL har en snabb och bra hantering av order (67%) samt fantastiskt snabb leverans (100%). Tyvärr finns det vissa negativa aspekter såsom långa leveranstider (33%) och bristande tillförlitlighet i leveranserna (33%). Kunden har dock upplevt bra service och varan kom OK trots ett löst paket. Sammantaget verkar SoundStoreXL kunna erbjuda en övervägande positiv leveransupplevelse.

Kundtjänst

“Bra avbokningsprocess”

👍 18   👎 6

Kundtjänsten på SoundStoreXL får blandade recensioner. En del kunder tycker att servicen är fantastisk och snabb, medan andra upplever det som svårt att få tag i reservdelar och att det finns problem med Klarna-verifiering. Trots detta rekommenderar många kunder SoundStoreXL för deras vänliga support och snabba hantering av reklamationer. Sammantaget verkar kundtjänsten vara bra, men det finns fortfarande utrymme för förbättringar. (60% positivt / 40% negativt)

Kommunikation

👍 5   👎 2

SoundStoreXL har en fantastiskt snabb och vänlig kundtjänst (80%), men de har haft problem med dålig kommunikation och felmeddelanden vid verifiering (20%). Kunden ser ändå fram emot att göra sin beställning på grund av den perfekta servicen och supporten som erbjuds av företaget.

Webbplats

👍 2   👎 1

SoundStoreXL har en snabb och effektiv returprocess, vilket är ett stort plus (100%). Tyvärr kan man inte verifiera köpet med BankID, vilket kan vara besvärligt för vissa kunder (0%). Hemsidan är lätt att navigera på, vilket underlättar för användarna (100%). Totalt sett verkar SoundStoreXL ha en användarvänlig och effektiv webbplats, men förbättringar kan göras för att underlätta betalningsprocessen för vissa kunder (67%).

Returpolicy

👍 3   👎 0

SoundStoreXL har en imponerande returpolicy med en smidig och smärtfri avbeställningsprocess (100%), snabb och effektiv hantering av returer (100%), samt en bra kompensationslösning vid eventuella problem (100%). Sammantaget är det en fördelaktig returpolicy som gör det enkelt för kunder att returnera produkter och få nödvändig support vid behov.


Om SoundStoreXL

SoundStoreXL är en ledande återförsäljare inom ljud- och musikutrustningsbranschen i Sverige. Företaget grundades år X och har etablerat sig som en pålitlig leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster. Genom att erbjuda enastående kundservice och expertkunskap strävar företaget efter att överträffa kundernas förväntningar. SoundStoreXL erbjuder ett brett sortiment av ljudutrustning från välrenommerade varumärken och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta kundernas behov. Med över X års erfarenhet är SoundStoreXL en pålitlig partner i branschen som strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser.


Kontaktinformation

Norddigesvej 4

8240 Risskov

Danmark

📧 info@soundstorexl.com

🌐 www.soundstorexl.seKategorier

Nätbutiker | Multimedia & Tidningar