simbutiken

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för simbutiken kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för simbutiken:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Simbutiken erbjuder bra kvalitetsprodukter till låga priser med smidiga leveranser och säker embalering (80%). Storleken på produkterna passar bra och defekta varor ersätts snabbt (100%), men solklara reklamationer vägras godkännas (0%). Leveranstiderna är extremt snabba och varorna skickas snabbt (100%), men vissa kunder har upplevt problem med felaktiga adresser och höga fraktkostnader (50%). Kundtjänsten har blandade recensioner med positiva och negativa aspekter (60% positiva, 40% negativa). Webbplatsen erbjuder bra support och rekommenderas för en smidig shoppingupplevelse (100%). Returpolicyn har flera brister som krav på väntetid innan återbetalning, ingen bytespolicy, och problem med hanteringen av returer (-25%). Förbättringar behövs för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 9   👎 6

Simbutikens produkter erbjuder bra kvalitet till låga priser (60%). Trots fel i produktbeskrivningen och en felaktig leverans utan information till kunden så är leveransen smidig och embaleringen säker (80%). Storleken på produkterna passar utmärkt och defekta varor ersätts snabbt (100%), men solklara reklamationer vägras godkännas (0%). Sammantaget erbjuder Simbutiken ett bra pris och snabb leverans för kvalitetsprodukter.

Leverans

👍 17   👎 7

Simbutikens leveranstid verkar vara extremt snabb och de är väldigt snabba på att skicka varor (100%). Tyvärr har vissa kunder upplevt att paketet har skickats till fel adress och att simbutiken vägrar skicka om det till rätt adress, vilket har lett till väntetid tills paketet kommer tillbaka (50%). En annan nackdel är den höga fraktkostnaden för fler varor än 4 och att det inte finns fri frakt eller bytesrätt (25%). Sammantaget verkar det som att Simbutiken erbjuder snabba leveranser till ett bra pris, men kan förbättra sin kundservice och hantering av felaktiga adresser.

Kundtjänst

👍 10   👎 11

Simbutikens kundtjänst får blandade recensioner. Många är nöjda med snabb återkoppling, bra service och support, samt snabba ersättningar av defekta produkter. En del kunder rekommenderar varmt att handla hos dem igen. Dock har vissa klagomål om vägran att skicka om till rätt adress, långa väntetider för återkommande paket och krav på att vänta innan återbetalning. Det har även rapporterats om problem med återbetalningar, otrevlig personal och dåligt kundbemötande. Förbättringar behövs för att öka kundnöjdheten. (60% positiva recensioner, 40% negativa recensioner)

Kommunikation

👍 2   👎 4

Simbutiken får positiv feedback för sin snabba återkoppling (100%) och rekommenderas varmt av kunderna. Kommunikationen brister dock på flera områden, med både dålig och otillräcklig kommunikation som resulterat i felaktiga leveranser utan information till kund. Personalen beskrivs också som otrevlig av vissa kunder. (33%)

Webbplats

👍 2   👎 0

Simbutikens webbplats erbjuder en bra support med snabb korrigering av fel i beställningen (100%). Rekommenderas varmt för en smidig och pålitlig shoppingupplevelse (100%).

Returpolicy

👍 0   👎 7

Simbutikens returpolicy verkar vara ganska dålig enligt recensionerna. Med krav på att vänta innan återbetalning (-20%) och ingen bytespolicy (-10%), kan det vara besvärligt för kunder att returnera produkter. Dessutom erbjuds varken fri frakt eller bytesrätt (-15%), vilket kan vara en nackdel för många konsumenter. Supporten får också kritik för dålig hantering av returer och problem med reklamationer (-25%). Sammantaget verkar returpolicyn ha många brister och kan förbättras för att öka kundnöjdheten.


Om simbutiken

Simbutiken är en pålitlig återförsäljare av sim- och badartiklar i Sverige. Företaget grundades 2001 och har sedan dess etablerat sig som en av landets största simbutiker, med en fysisk butik i Uppsala och en online närvaro. Simbutiken erbjuder ett brett sortiment av sim- och badprodukter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Med en välutbildad personal inom simbranschen strävar företaget efter att möta individuella kunders behov och preferenser. Kunder har berömt Simbutiken för deras snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och utmärkta kundservice. Ge feedback genom att lämna en recension på deras webbplats och bidra till företagets framgång.


Kontaktinformation

🌐 simbutiken.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv