Shopify

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för Shopify kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Shopify:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Shopifys webbplats erbjuder en enkel och användarvänlig plattform för företagare att skapa sina webbshoppar. Tyvärr har vissa användare upplevt problem med hemsidan, vilket kan vara en avskräckande faktor för vissa. Trots detta har majoriteten av användarna haft en positiv upplevelse med tjänsten. (70%)

“Användarvänlig webbplats”

👍 1   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

alfred hedlund - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kvalitet
  • Snabb leverans
  • Vänlig kundservice
  • Prisvärd
  • Tydlig kommunikation
  • Användarvänlig webbplats
  • Bra returpolicy