Setapp

89 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Setapp kommer från 89 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Setapp:

TrustPilot (89)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Setapps returpolicy har blivit föremål för kritik från användare med många rapporter om problem med återbetalning, inklusive att debitera fullt belopp efter provperioden, appar som förlorar sin position vid återöppning och brist på svar och återbetalningar. Vissa användare har även påpekat att gratis provperioder endast är 4 dagar istället för 7, vilket kan vara förvirrande. Trots detta har vissa också klagat på att de debiteras utan att ges någon provperiod, vilket har resulterat i att många långvariga användare avslutar sina konton i avsky. Detta tyder på att det finns utmaningar med Setapps nuvarande returpolicy. (48%)

“apparna som ingår i prenumerationen är inte användbara”

“Enormt användbart”

“Bra tillgång till appar att prova under en längre tid. Låg engångsavgift. Enkelt att sluta använda om appen inte fungerar.”

👍 0   👎 12

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Gaurav Vijayvergia - 5 år sedan Trustpilot 🔗

  • apparna som ingår i prenumerationen är inte användbara

Malcolm Ross - 5 år sedan Trustpilot 🔗

  • Enormt användbart

Rick - 5 år sedan Trustpilot 🔗

  • Bra tillgång till appar att prova under en längre tid. Låg engångsavgift. Enkelt att sluta använda om appen inte fungerar.