OmdömesStalle

  Recensioner Trainline

  Nästan varje dag förflyttar vi oss från vårt hem, det kan vara för att vi far till butiken, till jobbet, till släkt och vänner eller bara för att man vill ut på en långpromenad. Man kan välja om man tar bilen då man ska någonstans, man kan gå eller cykla och man kan även använda sig av olika sorters kollektivtrafik. Att använda sig av kollektivtrafik är bra eftersom det oftast blir billigare, än om man skulle tanka bilden med bränsle samt att det är även mycket mer miljövänligt eftersom det ryms så många personer i ett tåg. Nuförtiden kan man välja om man går till en tågstation för att köpa sig en tågbiljett, eller om man beställer sin biljett via nätet och har den direkt i mobilen. I Sverige finns det olika företag som säljer tågbiljetetter online, och ett av de är Trainline.

  Mer info om företaget Trainline

  Företaget grundades och lanserades med affärsidén att göra tågresor enklare och även för att bygga en global järnvägsplattform. Plattformen vill de bygga för att kunna underlätta för sina kunder eftersom de kommer att spara tid, krångel och pengar när de väljer att åka tåg. Trainline för samman information från 86 olika tågbolag på endast en plattform, och Trainlines app samt hemsida har månatligen över 45 miljoner besökare. Trainline säljer dagligen tågbiljetter till kunder runt om i hela världen, mer bestämt säljs det över 125 000 resor i över 24 olika länder varje dag. På Trainline jobbar det över 500 personer som har 48 olika nationaliteter, dagligen försöker de att innovera för att göra tågresor enklare.

  Trainline.

  Vad erbjuder Trainline?

  Om man vill boka en tågresa via Trainline ska man börja med att gå in på deras hemsida för att fylla i varifrån man vill åka och även vart. Man ska välja hur många personer som kommer att åka med samt när man vill resa och när man vill åka tillbaka. Trainline har en bokningsplattform där man kan se alla priser och tidtabeller, plattformen kan ses antingen från hemsidan eller via appen i mobilen. Att boka en tågresa hos Trainline tar cirka 58 sekunder och det tillkommer inga bokningsavgifter eller dolda avgifter. När det gäller själva betalning kan man välja mellan två olika betalningsmetoder, man kan betala via Paypal eller direktbetalning via kreditkort. Man kan välja om man vill skriva ut sin tågbiljett på stationen man ska resa från eller så kan man göra det hemma i lugn och ro eftersom man redan har den elektroniskt.

  Hur kan man komma i kontakt med Trainline?

  Inne på Trainlines hemsida finns en flik med namnet ”vanliga frågor” och där kan man läsa all information om man har några frågor eller funderingar som har med företaget eller deras tågresor eller biljetter att göra. Om man inte hittar svaret på sin fråga på hemsidan kan man kontakta företagets kundtjänst, den kan man nå via e-post.

  Har du någonsin bokat en tågbiljett hos Trainline? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.

  Trainline
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Trainline

  Din recension

  FAQ

  Är Trainline ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Trainline. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Trainline?

  Trainline är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Stadsresor, Biljetter För Dags- & Kvällsaktiviteter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trainline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.