Qatar Airways

Alla recensioner

Qatar Airways

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

H
Henriksson
Från bokning en biljett till tjänsten på flyg var bra för mig! Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bästa flygbolaget

  Från bokning en biljett till tjänsten på flyg var bra för mig!


Andra personer tittade också på

Logo Emirates

Emirates

0 recensioner

Flyg bättre – Recension om EmiratesOm företaget Emirates 1985 börjar hela historien om Emirates, då inleddes verksamhet...

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Skytours

Skytours

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många är intresserade av. Vissa personer tycker om att säga upp sig från jobbet...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Qatar Airways

Att resa är något som väldigt många gör årligen. Vissa familjer tycker om att åka på solsemster en gång i året och många ugdomar vill backpacka i Asien under flera månaders tid. Att resa med tåg, båt eller bil är ganska vanligt men att flyga är något som de allra flesta väljer då de ska ut och resa. Att åka flyg är smidigt eftersom man inte behöver tänka på något när man är i planet, och beroende på vart man ska resa så är det relativt billigt att ta flyg. Det finns i dagsläget väldigt många olika flygbolag som är verksamma i olika länder, och i de allra flesta länder. Ett av dessa flygbolag är Qatar Airways. 

Mer information om Qatar Airways
Qatar Airways är ett flygbolag som grundades under 1993 i Qatar. På företaget arbetar det personer och med över 120 nationaliteter representerade. Qatar Airways har en flygplansflotta på 225 plan och de flyger även till 157 olika destinationer i 6 olika kontinenter. Qatar Airways är i dagsläget ett av de snabbast växande flygbolagen och de erbjuder resor som både är av kort längd men även längre resor. I nuläget arbetar det nästan 50 000 personer på företaget Qatar Airways. 

Vad erbjuder Qatar Airways sina kunder?
Om man vill boka en flygresa via företaget ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan påbörja en bokning. I bokningen ska man välja när man skulle vilja åka och hur många personer det är som kommer att resa. Inne på företagets hemsidas första sida kommer man även se vilka resmål som är populära och vilka som har något specialerbjudande för tillfället. Om man ska resa med Qatar Airways kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa all information som man bör veta innan man reser. Man ska tex mäta sin resväska så att den är i passligt mått och den får heller inte väga mer än 32kg. Om man vill ha mer packning med sig måste man dela upp det i fler väskor. Om man reser i förstaklass eller businessklass med detta företag får man ha med sig ett handbagage på 15kg, om man reser i ”economy” klassen får man ha ett handbagage som inte får väga mer än 7kg. 

Qatar Airways har även sitt eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få nyheter och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man kontakta Qatar Airways?
Om man har några frågor och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst är det möjligt att göra det. Men innan man gör det kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information, villkor och även de oftast ställda frågorna. Ofta är det så att man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man ändå vill kontakta kundtjänsten kan man antingen chatta med dem direkt inne via hemsidan eller så kan man ringa dem. 

Har du någonsin rest med Qatar Airways? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


Några tips inför flygresan.