OmdömesStälle

  Recensioner Emirates

  Flyg bättre – Recension om Emirates

  Om företaget Emirates

  1985 börjar hela historien om Emirates, då inleddes verksamheten och då hade de endast två plan som flög sina första flygningar från Dubai. Numera erbjuds Emirates kunder bekvämligheten med de mest effektiva och nyaste wide body-planen i luften och de flyger även med världens största Airbus 380- och Boeing 777-Flotta. Målet har alltid varit lika, då och nu, vilket är kvalitet och inte kvantitet. Från att början ändats tagit små steg in på resemarknaden till att ha blivit en inflytelserik global ledare inom turism och resor. Idag har Emirates en flotta på mer än 265 flygplan flyger de för tillfället till mer 80 länder runt om i världen och mer än 155 destinationer. Varje vecka lämnar över 1500 Emirates-flyg Dubai som far till destinationer på sex kontinenter. År 2016 blev Emirates utnämnd till världens bästa flygbolag.

  Flyg bättre med Emirates.

  Vad kan Emirates erbjuda dig?

  Via Emirates hemsidan kan du lätt och smidigt boka flyg, du väljer varifrån och vart du vill flyga, datum, bokningsklass och antalet passagerare som skall flyga. Efter det kan du välja bland veckovis och dagliga flyg till över 155 destinationer. De olika kabinegenskaperna som finns ombord på Emirates flyg är Economy, Business och First Class. Under flygningen erbjuds det underhållning för barnen, Wi-Fi ombord och ice TV live, med Ice kan du spela spel, se på filmer och lyssna på musik ombord på flyget under flygningen. Du kan välja bland upp till 4000 populära tv – program, filmkanaler, musik och spel on-demand, allt detta finns även på olika språk så att du ska få en så trevlig flygning som möjligt med Emirates. Det finns även ett visst urval av underhållning med undertexter och ljudbeskrivning. På Emirates hemsida kan du kolla vilken sorts underhållning som finns ombord på just det planet du ska flyga med. Matutbudet ombord på Emirates flyg är mat och dryck i First Class, Business Class och Economy Class. Sedan finns det även olika sorters drycker om skilda barnmåltider. Emirates flygplan kan erbjuda dig många olika saker, tex de bästa platserna på 12 000 meters höjd, du kan välja mellan att ha utrymme för benen eller generösa sittplatser där det ingår lie-flat-komfort. Du kan även testa olika smakupplevelser av destinationen du flyger till innan du landar, Emirates erbjuder hela världen på en tallrik. När du flyger med Emirates kan du känna dig som hemma fastän du är ombord, det erbjuds allt från lugnande ansiktsmasker till uppfriskande tygspray. Du kan känna dig bekväm i vilken av klasserna som du flyger i.

  Kontakta Emirates

  Du kan kontakta företaget genom att ringa dem eller gå in på något av deras kontor som finns runt om i världen. På Emirates hemsida kan du även läsa de oftast ställda frågorna, där får du svar på vilket bagage som är tillåtet, hur du ska göra om du förlorar några ägodelar, extrabagage, bagagepolicyer och –regler och även ifall ditt bagage skulle vara försenat eller skadat. Skulle du ångra dig och vilja avbeställa en bokning så är det möjligt, lite beroende på din biljettyp. Du kan hantera detta inom länken ”hantera bokning”.

  Vad tycker du?

  Dela gärna med dig dina tankar ifall du kanske flugit med Emirates fly förut.

  Emirates
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Emirates

  Din recension

  FAQ

  Är Emirates ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Emirates. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Emirates?

  Emirates är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resorkategorin, mer specifikt inom Flygbiljetter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Emiratess webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.