Emirates

Alla recensioner

Emirates

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Skytours
Skytours
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många är intresserade av. Vissa personer tycker om att säga upp sig från jobbet...

Logo Momondo
Momondo
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Man kan välja att göra en långresa genom Asien e...

Logo Skyscanner
Skyscanner
0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Emirates

Flyg bättre – Recension om Emirates

Om företaget Emirates
1985 börjar hela historien om Emirates, då inleddes verksamheten och då hade de endast två plan som flög sina första flygningar från Dubai. Numera erbjuds Emirates kunder bekvämligheten med de mest effektiva och nyaste wide body-planen i luften och de flyger även med världens största Airbus 380- och Boeing 777-Flotta. Målet har alltid varit lika, då och nu, vilket är kvalitet och inte kvantitet. Från att början ändats tagit små steg in på resemarknaden till att ha blivit en inflytelserik global ledare inom turism och resor. Idag har Emirates en flotta på mer än 265 flygplan flyger de för tillfället till mer 80 länder runt om i världen och mer än 155 destinationer. Varje vecka lämnar över 1500 Emirates-flyg Dubai som far till destinationer på sex kontinenter. År 2016 blev Emirates utnämnd till världens bästa flygbolag.

Vad kan Emirates erbjuda dig?
Via Emirates hemsidan kan du lätt och smidigt boka flyg, du väljer varifrån och vart du vill flyga, datum, bokningsklass och antalet passagerare som skall flyga. Efter det kan du välja bland veckovis och dagliga flyg till över 155 destinationer. De olika kabinegenskaperna som finns ombord på Emirates flyg är Economy, Business och First Class. Under flygningen erbjuds det underhållning för barnen, Wi-Fi ombord och ice TV live, med Ice kan du spela spel, se på filmer och lyssna på musik ombord på flyget under flygningen. Du kan välja bland upp till 4000 populära tv – program, filmkanaler, musik och spel on-demand, allt detta finns även på olika språk så att du ska få en så trevlig flygning som möjligt med Emirates. Det finns även ett visst urval av underhållning med undertexter och ljudbeskrivning. På Emirates hemsida kan du kolla vilken sorts underhållning som finns ombord på just det planet du ska flyga med.  Matutbudet ombord på Emirates flyg är mat och dryck i First Class, Business Class och Economy Class. Sedan finns det även olika sorters drycker om skilda barnmåltider. Emirates flygplan kan erbjuda dig många olika saker, tex de bästa platserna på 12 000 meters höjd, du kan välja mellan att ha utrymme för benen eller generösa sittplatser där det ingår lie-flat-komfort. Du kan även testa olika smakupplevelser av destinationen du flyger till innan du landar, Emirates erbjuder hela världen på en tallrik. När du flyger med Emirates kan du känna dig som hemma fastän du är ombord, det erbjuds allt från lugnande ansiktsmasker till uppfriskande tygspray. Du kan känna dig bekväm i vilken av klasserna som du flyger i. 

Kontakta Emirates
Du kan kontakta företaget genom att ringa dem eller gå in på något av deras kontor som finns runt om i världen. På Emirates hemsida kan du även läsa de oftast ställda frågorna, där får du svar på vilket bagage som är tillåtet, hur du ska göra om du förlorar några ägodelar, extrabagage, bagagepolicyer och –regler och även ifall ditt bagage skulle vara försenat eller skadat. Skulle du ångra dig och vilja avbeställa en bokning så är det möjligt, lite beroende på din biljettyp. Du kan hantera detta inom länken ”hantera bokning”.

Vad tycker du?
Dela gärna med dig dina tankar ifall du kanske flugit med Emirates fly förut.