GETTRANSFER

Alla recensioner

GETTRANSFER

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo DFDS

DFDS

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

GETTRANSFER

Om man ska åka ut och resa och sist och slutligen kommer fram till det valfria landet så är det väldigt vanligt att man väljer att åka antingen buss eller taxi från flygfältet direkt till hotellet. Många väljer även kanske att hyra en bil som sedan väntar på en på flygfältet då man anländer, man man behöver kanske inte alltid lägga pengar på det i synnerhet inte om man har bestämt sig för att spendera en eller några veckor raklång i en solstol. Ofta då man bokar en resa så kan man på många olika sajter välja att färdigt boka någon typ av transfer, men det finns även andra hemsidor där man kan göra detta, för att det kanske kan vara billigare i vissa fall. GetTransfer är ett av dessa företag

Är det verkligen billigare att boka sin transfer via GetTransfer eller inte? På deras hemsida står det att de erbjuder gratis väntetid, kommer det verkligen att vara så? Få dessa frågor besvarade genom att läsa andra personers recensioner. 

Mer om GetTransfer
GetTransfer är ett företag och en hemsida som under 2014 (den 9:onde mars) lanserades på online marknaden. Sedan företagets start har de varit verksamma genom att erbjuda olika transfer alternativ i olika länder runt om i världen. På företaget arbetar det mellan 101-250 personer och de har 3 stycken personer/bolag som har varit investerare då företaget skulle grundas. 

GetTransfer finns inte endast tillgängliga online via sin hemsida, utan de har även lanserat en app som kan laddas ner i mobilen eller plattan för att där via kunna boka olika transfers, men även hålla koll på sina andra bokningar. 

Vad erbjuder GetTransfer?
Hur fungerar då egentligen tjänsten som företaget erbjuder? Är det smidigt att använda den? Jo första ska resenären i fråga välja sina upphämtnings- och destinationsplatser. Då ska användaren även fylla i information som tex start- och sluttid samt transfer per timme. Efter det ska information fyllas i som tex hur många passagerare det handlar om, även vilken transporttyp som önskas och även annan möjlig information som kanske bagagekommentarer eller barnstolar. 

Via GetTransfer är det möjligt att hyra en bil med förare på timbasis, och det som ingår i priset är: gratis väntetid i 60 minuter vi flygplater och passageterminaler vid olika typer av hav eller floder (30 min vid järnvägsstationer och 15 minuter på andra platser).  Samt även ingår bensin och andra vägtullar. 

Kontakt med kundtjänsten, och varför man ska dela med sig
Kundtjänsten
kan möjligtvis nås på tre olika sätt. Detta är antingenvia telefon, e-post eller så är det möjligt att chatta med dem live inne via deras hemsida. Dock finns de oftast ställda frågorna redan besvarade inne på hemsidan så vid frågor eller funderingar lönar det sig att läsa först där. 

Om du har valt att använda GetTranfer då du har behövt transfer så vill jag väldigt gärna göra hela din erfarenhet av dem. Jag vill att du berättar vad du tyckte om prissättningen, kvaliteten på tjänsterna och även vad du tyckte om kundtjänsten om du pratade med dem. 


Resetips för dem som vill besöka Italien.