Sembo

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Sembo kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sembo:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sembo har en blandad upplevelse när det kommer till kommunikation. Många kunder uppskattar den trevliga och snabba återkopplingen, professionella bemötandet och den enkla bokningsprocessen. Dock finns det även klagomål på otillfredsställande svar från kundservice, ineffektiv kommunikation gällande bokningsnummer, och förvirrande prisinformation. Kundtjänst har fått beröm för sin hjälp och tålmodighet, men också kritik för bristande information vid avbokningar och problem med att bekräfta hotellbokningar. Totalt sett verkar Sembo erbjuda en smidig och enkel bokningsprocess, men kan förbättra sin kommunikation och kundtjänst. (65%)

“Lätt att beställa”

👍 70   👎 33

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Charlotte - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Lätt att beställa